Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Ahoj michelle1993,
Som rada, ze nie som jedina co ma 20 rokov a ide na tuto operaciu :-) Nebojis sa toho, co bude s kojenim ? Vela ludi ma od tohto odhovaralo..
Mna caka operaciu uz buducu stredu, takmer o tzden. Uz sa velmi tesim :-) drzte mi palce! Dufam, ze budem spokojna :)
no ženy, už dlho vás sledujem, ja mám 20, bezdetná a už 3 roky snívam o tej operácii.
nie je pravda, e cez poisťovňu je vybavovanie zdĺhavé a behačky ku lekárom... šla som za ortopédom, iniciatíva bola z mojej strany, ale to odporúčanie mi dal :)
šla som do súkr. nemocnice v Šaci (KE), majú zmluvu s mojou poisťovňou, hneď v ten deň zaslala doktorka žiadosť a som dobrá kandidátka, lebo sú fakt veľké...
teraz čakám na (dúfam) schválenie a termín by mohol byť už aj v marci/apríli :))
postavu mám ako sa hovorí "krv a mlieko" lenže skôr to mám nahromadené v prsiach :D nie som tučná, mám skôr postavu obrátenej hrušky, ale momentálne mám upravenú stravu a osobného trénera, aby som vyzerala s novým telom a prsiami čo najlepšie :))
teším sa !
Cufka, po Tvojom príspevku opäť strach opadol.. super..
A chcela by som sa spýtať aký si mala rez - kotvu? A prosím Ťa Ty si tiež bola v interklinik?
Skoré uzdravenie želám.. ;)
Kosticka, setrim sa aj ked mi to je proti srsti....ale z casu na cas sa nevham poobskakovat :o)) a unavena som z nic nerobenia...uz ma vsetko svrbi hoji sa to...len zo zaciatku som si dala aj kavu poobede potom som nemohla spat v noci...teraz uz v pohode aj spim. Takze vsetky ktore vahaju hor sa do toho..dnes som sa isla odmerat kolko cm mam a vyslo mi viac ako predtym :o)) tak si musim pockat kym sa usadia tie kozenky a odpuchnu....v utorok podam hlasenie z kontroly....pekny vikend prajem
Cufka, som veľmi rada, že sa máš dobre. Už to bude len lepšie a lepšie...
Ja som už 6 týždňov po opke a ani neviem, že ma operovali. Jazvy sa krásne hoja. Len sa šetri, lebo ja som sa cítila dobre, upratovala, bola s detmi a potom som bola večer unavená ako kôň.
Drž sa!
Ahoj kocky...takze 3 den po opke a som na tom lepsie...vlastne ani neviem aku mam velkost....najprv sa mi zdali o dost mensie ale dnes som si obliekla tricko a pozerala som ze je to v pohode. V utorok na kontrolu do BA a uvidime co bude potom....uz sa tesim ako pojdem behat a nic mi nebude lietat pred ocami :o))
Cufka! Gratulujem, ze to mas za sebou :-) a aku velkost mas? Lebo ja som sa s doktorom dohodla na 2,5 ale rozmyslam aj nad 3kami (C) noo a baby, chcela som sa spytat!!! Mam mat predoperacne vysetrenia nie starsie ako 2 tyzdne (lenze ja som si aj sono prs nechabala na dva tyzdne) no a teraz budem mat menstruaciu, a sono by sa malo robit asi v polke cyklu... Spravia mi to aj tak ? Potrebujem este ist na moc, zobrat krv a na ekg. Potrebovali ste este nieco?? Dakujem za odpovede
Ahoj Cufka, tak vidíš, už to máš za sebou! Gratulujem veľmi,veľmi a teším sa s tebou. Viem aký je to pocit,uvidíš ,že tešiť sa budeš každým dňom viac, hlavne keď sa to bude pekne hojiť.Som na teba myslela stále,ale už je to OK. Tak pekne oddychuj a daj vedieť o sebe. pa
Ahoj Cufka,
tak Ti gratulujem, máš za tým, supeer!Vitaj medzi nami odvážnymi.
Keď budeš v pohode, napíš ako sa darí, akú veľkosť ti urobili...
Drž sa!!
Ahojte kocky...tak uz som doma s mensim objemom...dokonca si myslim ze o dost mensim ale uvidime ked sa to cele upokoji....v pohode sa pohybujem len ten chrbat....idem oddychovat