zurive vino, bytovka, rodinne vypady, cierna Vdova, chlapi zas revu, reznictvo..
Kedy to skonci? pomoooooooooc :(
Aj vam uz lezu na nervy tie stupidne slovenske serialy?
bud rada ze aspon nieco mame. aj ked si osobne radsej pozriem zahranicne filmy ktore prinasaju usmev a radost do zivota, ale beriem to tak ze sa slovensky herci snazia "podaktory a a predsa musia nieco robit aby mohli mat peniaze, je sice pravda ze by mohli topcit aj o inom ake je mafia, laska ale len problemy lasky, plac, peniaze politika. atd a vsade ti isty herci, co tak dat priestor aj tym neokukanym vsakze. a podla mna tato temaaj tak vznikla lebo niekto pozeral panelak a dalo sa mu grcat :) myslim z tych zapletiek a plrobemov ktore tam maju...
Kto by s motivaciou vysokého zárobku a ocenení nenatočil dobrý film, však? :) Hadam viete, čo myslím :)
jj tiez podla mna kvalitny film nesuvisi az tak z efektami...
napr aj taky derrick bol v podstate super serial a bol absolutne bez efektov... tiez tie herecke vykony neboli az take super a predsa to bolo pozeratelne a celkom zaujimave...
Tv. tak ja si zrovna na efekty nepotrpím, aj keď niektoré vydarené filmy stoja za to aj kvôli efektom. Ale vo všeobecnosti viac ocením filmy s myšlienkou, s dobrým scenárom, prípadne nápadité seriály so svojským humorom, ktoré sú často nízkonákladové, ale vytvorené kvalitným scenárom, režisérom a hercami.
ked ti to vadi tak to nepozeraj.... ja som zil 2 roky bez telky ... teraz mam telku a vecsinou na nej pozeram filmy z USBcka vlastne skoro vzdy... nevim ze o com ma byt tato tema...
a ano, hlavne ze reklamy su coraz castejsie a coraz dlhsie, ked konecne daju nejaky dobry film, tak zacne minimalne po 22,oo vzdy po stupidnych serialoch a do toho daju na hodinu reklam spolu, kazdych 15 minut reklama, takze zvacsa ani nedopozeram, kaslem nato a idem spat radsej ako byt do jednej pri telke...
sejla, ale je.Nemozeme si dovolit take triky ako napr. v USA pri akcnych filmoch, preto ich nemozeme ani natacat...