Aky by ste si vybrali zivocisny druh?

Príspevok v téme: Aky by ste si vybrali zivocisny druh?
lentak.

Ak by ste si pred svojim narodenim/vzniknutim mohli vybrat zivocisny druh ku ktoremu by ste prisluchali, pricom by ste vopred poznali jeho vlastnosti a sposob zivota, aky druh by ste si vybrali?
Ja by som si vybral asi nejakeho hava o ktoreho by sa pekne starali, ktory by sa mohol cele dni len hrat a ku stastiu by mu stacila miska so zradlom, nejaky jeden kamarat a lopticka na aportovanie. :) Ale mozno by som vzal aj hocico ine od cloveka, co nema schopnost si uvedomit v akom nehostinnom krutom svete musi zit, napr. aj muchu :D Jej zivot je rovnako zbytocny ako ten nas, no ta to ma aspon uz za 2 tyzdne za sebou :D

0vecka

takze ked ty si mozes vybrat hava o ktoreho by sa vsetci starali j asi vyberam prsatu stihlu blondynku a o tu by sa tiez vsetci starali

Lulu2011

chúda :)

no ako vo vsetkom, mozes byt vtakom, volnym a stastnym na nebi, aj odstrelenym, mozes byt zajacom stastnym na poli, aj ulovenym, aj luxusnou cicou ocenenou u bohatej panicky, aj cicou vonku, co beha po bedniach, tak je to aj s ludmi...kazdym...zivocisnym druhom :)

Lulu2011

no aj tak sa da na to pozerat :)) jasne, ze clovek toho viav vydume, ci uz dobre, alebo zle...ale sam si moze vybrat

kop

Kebyze sa znovu narodim, tak jedine ako nepozorny komar, aby som to mal zase rychlo za sebou:DDD
Alebo ako nejaka africka opica, aby som ... od rana do vecera:D

lentak.

Lulu lenze si nevyberas sposob zivota ale len zivocisny druh:) to uz ako to dopadne je samozrejme druha vec, dajme tomu ze budes mat dopredu len informacie o zivotnom style nejakeho priemerneho jedinca daneho druhu:)