Ak by ste si pred svojim narodenim/vzniknutim mohli vybrat zivocisny druh ku ktoremu by ste prisluchali, pricom by ste vopred poznali jeho vlastnosti a sposob zivota, aky druh by ste si vybrali?
Ja by som si vybral asi nejakeho hava o ktoreho by sa pekne starali, ktory by sa mohol cele dni len hrat a ku stastiu by mu stacila miska so zradlom, nejaky jeden kamarat a lopticka na aportovanie. :) Ale mozno by som vzal aj hocico ine od cloveka, co nema schopnost si uvedomit v akom nehostinnom krutom svete musi zit, napr. aj muchu :D Jej zivot je rovnako zbytocny ako ten nas, no ta to ma aspon uz za 2 tyzdne za sebou :D
Aky by ste si vybrali zivocisny druh?
takze ked ty si mozes vybrat hava o ktoreho by sa vsetci starali j asi vyberam prsatu stihlu blondynku a o tu by sa tiez vsetci starali
chúda :)
no ako vo vsetkom, mozes byt vtakom, volnym a stastnym na nebi, aj odstrelenym, mozes byt zajacom stastnym na poli, aj ulovenym, aj luxusnou cicou ocenenou u bohatej panicky, aj cicou vonku, co beha po bedniach, tak je to aj s ludmi...kazdym...zivocisnym druhom :)
"sam si moze vybrat".. aj o tom by sa dalo polemizovat..:) therealsasha.files.wordpress.com
no aj tak sa da na to pozerat :)) jasne, ze clovek toho viav vydume, ci uz dobre, alebo zle...ale sam si moze vybrat
"mame svojim zmyslanim viac moznosti"
viac moznosti ako trapit seba a druhych.. :D
Najlepší je život krtka. Vo dne spí a v noci tiež. Alebo by tiež bola sranda byť vša. :D
Kebyze sa znovu narodim, tak jedine ako nepozorny komar, aby som to mal zase rychlo za sebou:DDD
Alebo ako nejaka africka opica, aby som ... od rana do vecera:D
aj tak by som chcela byt clovek :) mame svojim zmyslanim viac moznosti
Lulu lenze si nevyberas sposob zivota ale len zivocisny druh:) to uz ako to dopadne je samozrejme druha vec, dajme tomu ze budes mat dopredu len informacie o zivotnom style nejakeho priemerneho jedinca daneho druhu:)
srnku ;-))