Ahojte potrebujem radu uz neviem co mam robit.Rozisiel sa so mnou priatel,dal mi taky dovody ktore ma fakt bolia.Ani to neviem opisat co citim,aj ho stale lubim ale trapi ma vsetko to co mi povedal...Uz presli 3 mesieca a stale sa trapim a neviem co mam robit.Niekedy mam sto chuti zomriet.Preco je vsetko take tazke a preco to tak velmi boli.Prosim poradne mi niekto.Ale take rady typu:nemysli na to,zamestnaj sa niecim iny to mi vonkoncom nepomaha ...Prosiim
Prosim poradte mi..........
Čo rodičia vedia o tom?
Vieš ber to tak že sú to puberťáci ale ja si myslím,že medzi tymi 20timi sa nájde jediná jedna kamoška však?Niekedy stačí jedna skús to nájde sa?
mam 17,no neviem preco sa tak spravaju ja nechcem o tom rozpravat prave naopak chcem sa aspon trochu odreagovat...potrebujem citit ze aspon niekomu na mne zalezi,,,,
Nadi koľko máš rokov?
a prečo sa tak správajú to sú kamaráti??Nepoviem keby si ty bola na vine že ste sa rozišli ale to bolo opačne nie??Alebo možno ich už nebaví stále počúvať dokola to isté nemôže to byť tým???
no hlavne kamarati...ked je mi zle tak obvolam asi 20 a nikto nema cas tak sa zatvorim do izby a trapim sa ,,,,
kto je to ten každý???
Dakujem ti...ale nebolo by to take tazke keby sa mi kazdy neotocil chrbtom...niekedy mam pocit ze som ako clovek uplne zlihala...
to sa nedá z hlavy vygumovať ja viem pomôže len čas je to čerstvé asi to nebol ten pravý on to oľutuje ale bude pozde.Láska bolí a veľmi mám 45 a som 22 rokov zaľúbená a asi by som sa zbláznila keby sa mi také niečo stalo ale ak by ma chlap nechal mala by som svoju hrdosť i ked by som sa trápila.Asi by som začala mimoriadne dbať o seba urobila nejakú zmenu aby som bola ešte atraktívnejšia a nech ma vidí čo stratil neboj bude fajn.
to sa tu nikto nenajde..... :o(