Ahojte. Nemám veľa skúsenosti s Hennovým zábalom ( bezfarebným ). Kúpila som si ho v DM ale aj napriek návodu na obale, by som sa chcela poradiť s niektorými vecami.
Nefarbila som si už 6 mesiacov aj viac asi vlasy, je to chyba keď si dám teraz zábal? Koľko by som si to tam mala nechať? Možem aj 6 hodín? Pred tým než si nasadím Hennu musím mať umyté vlasy aj zo šamónom, či stačí len na vlhké namočené? A potom keď si ju dám dole si mám zmyť šampónom? Ďakujem za všetky rady.
Henna - zábal na vlasy
Ahoj, ja hennujem vlasy už druhý rok a neviem si to vynachváliť. Obyčajné farby vlasy len ničia, no henna je čisto prírodná takže vlasy posilňuje, takmer úplne miprestali padať, viditeľne zosilneli a menej sa mi štiepia končeky, aj napriek tomu, že si vlasy často žehlím.Veľa ľudí sa ma pýta čo robím, keď ich mám také zdravé, pretože predtým som mala na hlave slamu.Hennu si nechávam na vlasoch 4-5 hodín, ale kľudne si ju môžeš aj viac,len mňa to už zo zábalom na hlave viac nebaví.Hennujem na suché ale deň vopred umyté vlasy, je s tým trochu roboty, smrdí to, špina je všade ale za efekt mi to stojí. Ja si síce kupujem farebý zábal,aj keď farbu mi to nikdy nemení, len málinko stmavnú vždy.Ale ďalšia vec, ja by som hennu z DM nekúpila.používam jedine francúzsku značku z overenej BIO stránky, za 100 g cca 6€,pretože poznám aj viac ľudí a všetci majú najlepšie skúsenosti s touto :-) ak by si ešte čokoľvek potrebovala napíš.
...