Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lož

Príspevok v téme: Lož
Feroslav

Mám 5 mesačný vsťah s dievčaťom ktoré pre mňa znamená neskutočne veľa. Bolo to medzi nami krásne, ľúbil som ju z celého srdca, a vždy som cítil že aj ona ľúbi mňa. No dnes som zistil, že už 2 mesiace sa stretáva s ľudmi s ktorími sa zoznamuje cez pokec. Celú dobu mi tvrdila, že si tam s nikým nepíše, iba občas niekomu odpíše... A ja som zistil že tam dala asi trom štyrom ludom svoje číslo, a fb, a že si s nimi dohadovala stretká. Doteraz neviem s kolkými z nich na stretku aj bola. Konkrétne o jednom však na 100% ciem, ktorého si dokonca už zavolala aj domov. Čítal som si ich RP konverzáciu, a zistil som to. Dokonca si tam písali o tom ako spolu vtedy flirtovali, ako sa navzájom šteklili, ako mu vzdychala do ucha... Kadečo mi na nej vadí, veď nikto nieje dokonalý... Ale vždy som mal pocit, že naša láska stojí na dôvere, a vždy som ju miloval aj napriek rôznym veciam. Vždy ma na nej priťahovalo to, že ona nieje ten typ, ktorí by ma podrazil, že by mi nedokázala do očí klamať, že by nedokázala prejavovať náklonnosť nikomu inému ako mne. Lebo ja som ten typ čo by to nikdy neurobil. Napísala mi, ako ju to mrzí, a že ma stále miluje. Najhoršie je, že ja ju tiež stále milujem z celého srdca. No neviem či dokážem mať vsťah s niekym, kto mi dokáže klamať do očí v takýchto veciach. Lebo ja sám by som to nedokázal. Prosím Vás, čo si o tom myslíte? Mám jej dať druhú šancu?

jakub bond

tazko povedat ci sa zmeni, prepac ale pripadas mi moc namotany na nu, ono to je nie zle ked su namotani obaja rovnako, toto mi tak ale nepripada a jasne ze ked niekto vyrastal v prostredi ako na ze ho to poznaci ci chce alebo nie, s tym uz ty nic nespravis, myslim ze ta akurat zacne odmietat ked jej zacnes navrhovat odbornu pomoc

Feroslav

Mne na nej ale záleží tak ako mi ešte nikdy na žiadnej inej nezáležalo... Strašne ju ľúbim. No zároveň som strašne sklamaný. Podla toho čo tu čítam je dosť možné že robím práve dalšiu životnú chybu... No povedal som jej že ak mi ukáže že chce zabojovať o moju dôveru, že ak budem vidieť že sa naozaj snaží spraviť niečo pre náš vsťah, tak jej to raz dokážem odpustiť. V tých správach čo som si prečítal každému jednému napísala že má frajera, a že ako ho ľúbi- čiže nechápem motív jej činov. Povedala mi že ma veľmi ľúbi a celú dobu ma aj ľúbila a že nevedela na čo pri tom myslela a že jej to je strašne ľúto. A vidím že to tak naozaj je. Možno tieto veci pramenia v jej detstve a vsťahu s rodičmi. Tí po nej stále kričia, jej otec je alkoholik (ten neškodný typ alkoholika ktorí ju nebije ani nieje agresívny ked je opitý - iba je chrapúň) dokonca aj on chcel spáchať samovraždu, ako to urobila jeho matka(dokonca bol vraj priamo pri tom). Často sa chceli rozviesť a podobne... Ja som sa dočítal že ludia ktorí majú problémové vsťahy v rodine, si podobné problémy vytváraju aj v partnerských vsťahoch. Podla mňa za to čo urobila môže jej psychycká nerovnováha. Myslíte že sa to zmení? Myslíte že by jej pomohla odborná pomoc?

lilyiankaa

ja by som jej na tvojom mieste druhú šancu nedávala ... ste len na začiatku vzťahu a ona už robí takéto prešľapy? never tomu, že sa zmení, možno na chvíľu ano, ale urobí to znova a znova .. pre ňu je to asi zábava, istý druh adrenalínu možno .... ty si hľadaj iné dievča, také, čo ťa nebude klamať a bude si ťa vážiť, lebo táto to očividne nerobí ..a tie jej reči o tabletkách ... no ver, že takých tu už bolo ..lebo len vydieranie z jej strany .. nič si neurobí, len ťa skúša a snaži sa ťa týmto debilným spôsobom získať späť

bez_mena

K tebe sa chodí vyplakať a k druhým vychrápať... Vitaj v klube dobrých mužov (ktorý sú však príliš nudný aby si ich vážili). Pozberaj svoju poslednú hrdosť a vykašli sa na to...

lolecc_PO

mam už niečo odžité a jediné čo ti možem poradit je dat jej zbohom.. to je presne typ prelietavej ženy, ktorá potrebuje byť odkopnutá a dostať lekciu od života, aby sa aspon troška spamatala (niektorym nepostačí ani to).. keď jej odpustíš,ver tomu,že to spraví znova, a bude ta mat za panačika,pri ktorom si môže robit čo chce...a nabuduce to neskončí "len" pri pokecovaní,ale podvedie ťa..myslíš si,že žena, ktora je v serioznom vztahu a berie ho vazne lezie na pokec si tam vypisovat s inymi a ešte sa dokonca s nimi stretavat a pozyvat si ich domov? toto je čo už? aj keď ta to bude boliet,ale bude najlepšie,ked ju necháš..ešte ked ti napíše že " už neslubuje radšej nič" o niečom svedčí.. bud je nevyžitá,alebo prirodzene prelietavá .. ale každopádne ti šťastie neprinesie..rozchod ta troška bude boliet,ale po čase stretneš niekoho kto za to stojí a vtedy si za toto rozhodnutie poďakuješ .. :) ale rob ako uznáš za vhodné ty,ja by som určite nepokračoval vo vztahu so ženou, ktorá prejavuje hocijaké známky prelietavosti alebo nachylnosti k nevere..

_meno

velmi rad ti pomozem .. ako som ti chcel pomoct v prvom prispevku tak ti chcem pomoct znovu .. a znovu .. a znovu a neustale... ateven@azet.sk

Feroslav

Píše mi že ju to strašne mrzí, že si ani neviem predstaviť ako je jej to ľúto, ako je úplne na dne... dokonca mi napísala že keď si dala tabletku od bolesti, mala chuť si ich dať viac, lebo nedokáže žiť s pocitom viny ako moc mi ublížila... Ja som jej povedal že nech mi v prvom rade sľúbi že neurobí žiadnu hlúposť! A ona mi povedala že už radšej nič nesľubuje... To už je celkom brutál aj na moju psychyku. Veď to už znie ako samovražedné sklony :( Mám pocit že jej to je úprimne ľúto, ale neviem či jej ešte budem môcť niekedy dôverovať...