Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manzel, jeho dcéra a jej priateľ v našom dome!

Príspevok v téme: Manzel, jeho dcéra a jej priateľ v našom dome!
Cynthia27

Pekný deň,
mám taký problém, mám manžela, ktorý má z bývaleho manželstva už dospelú dcéru, takmer 18..má priatela, a chodievajú knám občas na návštevu. Len taká obyčajná návšteva mi neprekáža, no občas prídu a trávia u nás napr celý týžden, ked má dcéra prázdniny v škole. Toto leto sa chystajú prísť na celé 2 mesiace..a už teraz ám z toho úplnu hrôzu a krče v žalúdku!! bolo by to v poriadku, keby u nás nebol aj jej priateľ. Mám stým problém, ja sama deti nemám, naštastie s jeho dcérou vychádzam dobre, avšak neviem si predstaviť, že celé leto sa budem pohybovať po dome bez súkromia, bez toho aby som mala klud, jedným slovom to, že tu bude aj jej priateľ mi vadí! pre mna je to cudzí chlap, a byt v dome s cudzím chlapom, kde nemozem prejst z izby do izby v spodnom prádle, nemotem ist do kuchyne v pyzamku v ktorom spím, musím sa vzdy upravit obliect akonáhle sa zobudím, proste nulové súkromie,to mi proste prekáža! povedala som to manželovi, a on sa na mna velmi nahneval, vraj aby som nebola taká egoistická a nech respektujem aj jeho dcéru aj jej priatela...ale príde mi to prirodzené, že mi to vadí! je to normálne?? ako by ste s týmto problémikom zabojovali vy?? dakuejem za odpovede...

skarabeuska

neviem preco by si nemohla ist v pyzamku do kuchyne. Na co sa hras? Ved ked to robis bezne, tak Ty si doma, a rob ako to Tebe vyhovuje.

Cindy353

no nepovedala si nam koho je to dom. ak bol povodne Tvoj, samozrejme mas pravo o nom rozhodovat.
ale ak dom patril manzelovi este pred rozvodom a dcera v nom byvala, je to predsa aj jej domov, z ktoreho musela s matkou odist a v tom pripade nemozes mat namietky.
myslim ze celej situacii by pomohlo, keby ste mali s manzelom dieta.

pompiKolacik

Tvoj manzel sa na to nahneval ?!!!
Kebyze ja dovleciem v 18-tke domov priatela a chcem s nim zdielat rodicovsky dom na tak dlhu dobu, urcite by som od oca pocuvala dlhe prednasky . Je to cele divne a pravom sa hnevas.