Pokiaľ sa cítite posledné dni unavený, mali by ste si pozrieť nasledujúci článok, ktorý sa zaoberá jarnou očistou a hladovkou: www.partner.sk
Jarná očista hladovkou
no dobre doubledog ale ak by som s tebou aj suhlasil tak v podstate nemozes povedat ze je to vec ktora ti nejako zlepsi zdravotny stav... v podstate je to asi ako vylet do ciny... mozno ti otvori nove obzory ale neda sa povedat ze by si sa viac dozil alebo bol zdravsi...
nejake (nie vsetky) benefity hladovky, aspon tak strucne:
- clovek nadobudne iny pohlad na jedlo a socialne zvyklosti institucie, s nim spojene (uz len toto je dost necakana skusenost)
- mimoriadne zvysena vnimavost, najma k prudeniu energii v tele a okoli
- nizsia potreba spanku
- zvysena tvorivost, mnozstvo napadov a schopnost pozriet sa na veci inych sposobom.
fakt, ze menej spis a nejes, ti denne usetri niekolko hodin.
to ti dost zmeni casovu strukturu dna. zmenene vnimanie zas umozni tento cas vyuzit inak, ako bezne.
pohyb je na nieco lepsi, na ine je zas lepsi post. netreba to stavat do nejakych protikladov.
dlhsi post je sucastou duchovnej cesty cloveka, takze treba byt pripraveny na to, ze mozu nastat velke a dost necakane zmeny v celom zivote.
2 RNG jezis sa postil a zomrel vo veku 33 rokov :) to nevyzera ako dobry napad...
2 doubledog ake benefity ma hladovka? co som o tom bezne pozeral tak sa mi stale zda ze nejaky ten pohyb namiesto hladovania je prospesnejsi...
Ano ale zaroven hladovka je uplne zadarmo. Jeden den v tyzdni nejest este nikomu neublizil. Dnesna sspolocnost jevelmi zavisla na jedle a ludia sa prejedaju. Taka hladovka pocas viacerych dni meni aj tuto zavislost na jedle a meni nezdrave postoje k jedlu. Jezis sa postil 40 dni a prezil to. Teraz je jar tak sup do ocisty. Nase tela sa len potesia.
Dnes su na trhu velmi silne enzymaticke prostriedky, tiez absorbcne, takze netreba si telo oslabovat hladovkou, lebo mozno zobrat ovela viac doplnkov na cistenie, ako je same telo schopne vyprodukovat pocas hladovky.
strasne m ito pripomina ten clanok zevraj vela europanov sa v poslednom case ubeha na smrt...
omg...