Kamoš ked mne vydel a kamoška tiež chcú mne odviest kným ale ja mám strach z stomatologou len a vše snimy čo má spoločné tak se spítat chcem maly by premna riešenie ako sa zbavit tej bolesty len dakujem me kotaktné čislo je:0915147030.
Neurochirurg
to je stránka Slovenskej neurochir.spoločnosti.Sú tam kontakty na jednotlivé pracoviská na Slovensku. Robíš si srandu alebo nevieš presne čo chceš?
TERAZ SI DAL DALŠIU ASI 3 AŽ 5 TABLETKU VALETOL PROSÍM POMOŽTE AKO HO DOSTANEM TAM STOMATOLOGOVI ČI STOMATOCHIRURGOVI?
Pozrite si www.neurosurgery.sk
neviem,či som to celé pochopila.Myslíš STOMATOCHIRURGA?
JEDYNE AKO MU VYRIEŠIT PROBLEM TO BY HO MUSELY USPAT ABY TO ŠLO INAČ TO NEPOJDE TO VIEM MINULE KED SOM HO TAM DOSTAL TAK HO MUSELY DRŽAT 6 LUDIA.
ONY ROBIA VYŠETRENIA AJ UST A SA PÍTAM ČI BY MU POMOHLY LEBO HO ASI NEDOSTANEM STOMATOLOGOVY.
neurochirurg mu zlatko moje veru nepomôže,to by chcelo psychológa....
To je pravda TZ1 tomu je zle ked sem unho tak sa celý trasol pod paplonom ja sa chcem skontaktovat www.neurosurgery.sk neviete či mu pomohly Neurochirurgovia dakujem.
aha,už je to lepšie:-)) neurochirurg operuje chrbtice,hlavu...so stomatológom to nemá nič spoločné...ak sa bojíš zubára,daj si pichnúť injekciu na znecitlivenie pred zákrokom.