Ahojte, viem že je tu podobných tém veľa, ale... Ja neviem čo mám robiť. Mám 17 rokov a nemám žiadnych kamarátov, ničomu sa nevenujem. Od malička som sa venovala tancu, mala som veľa kamošiek, prestala som, kamarátstva sa ukončili...Ako si nájsť nových kamarátov? Potrebujem niekoho, s kým by som vybehla hocikedy von, do kina, na zmrzku. Problém je určite vo mne pretože som tichá, ale za to ja nemôžem, chcela by som nájsť niekoho kto je ako ja. Ako? Cez záľuby a aktivity? Ja žiadne nemám...na športy príliš nie som, hudobné nástroje tiež nie. Ale už to takto nevydržím, potrebujem niekoho, potrebujem niekam chodiť, nie len každý deň do školy a domov. Prosím ak si to niekto prečítate, poradíte mi? :/ Vdaka.
Potrebujem kamarátov!
Tiez mam ten problem :(
ahoj, som zhruba v tvojom veku a tiez by som si rada nasla kamarata/ku ^_^
napis mi:)
VeroshQa@azet.sk
Prosím dajte mi nejaké rady. Ako si mám nájsť zaluby? ked som sa ničomu poriadne nevenoval, mám teraz začať chodiť na nejaký šport? to mi príde divné. Alebo kde potom mám stretnúť nových kamarátov? po ceste do školy asi nie...
čočka94 super, a koľko máš rokov? napíšeš mi tvoj mail? možme si tak písať :)
čučka85, ja chodím do školy do BA môžme sa stretnúť :) možno sa z nás stanú kamarátky :)
Som z BA :)
Mas pravdu v tom, ze bez socialnych kontaktov cloveku zacne pomaly ale isto prepinat.
Odkial si? To si mala uviest:-)