Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môžem byť tehotná?

Príspevok v téme: Môžem byť tehotná?
mimka333

Chcela by som sa opýtať a hlavne potrebujem radu.

Dneska som mala s priateľom chránený sex ale keď som z neho zišla dole kondóm bol v polovičke penisu a keď sme ho chytili tak bol dosť od niečoho čo vyzeralo ako spermie. Ked som ho potom chytila mala som na ruke taku veľkú bielu hrudku. Dali sme do neho vodu ale kondóm nebol prasknutý. Mohlo sa stať, že sa do mňa niečo dostalo a za pár dni budem chodiť s bruškom ?

Ďakujem.

oli6789

Samozrejme ze mozes byt tehotna, pravdepodobne sa stala niekde chyba a mali ste si davat vacsi pozor. Poriadne to skontrolovat a nie stresovat ako si pisala. A tabletku? Nemam s nou skusenosti ale kedze nechces otehotniet tak to je jedine riesenie.

mimka333

Nie plodné dni som nemala, ale žena može a je aj šanca aby otehotnela ked nemá plodné dni. A hlavne zvažujem že si pojdem kúpiť tabletku ,,po,, myslite si že to je dobrý nápad ?
a ďakujem zatial všetkým za reakcie!

MATOS

Ok, nie som odborník a tiež si myslím, že teoreticky tehotná byť môžeš, ale vôbec nemusíš. Mohli ste to v tom strese len zle zhodnotiť a teraz si niečo nahovárate. Ďalšia vec, otehotnieť nemusíš ani pri naschvál nechránenom styku. Mala ai vôbec plodné dni? Takže asi toľko. :)

B.Z.

Milá Mimka, my sme to nevideli, či sa ti do vagíny dostali spermie, alebo nie.My môžeme poradiť len približne, čo a ako.Ak si mala na vagíne semeno, tak asi sa dostalo aj do vnútra, a možno budeš tehotná, ak nie, tak na 100% nebudeš.Ak sa smiem spýtať, koľko máš rokov?