Využívanie?

Príspevok v téme: Využívanie?
Dawia

Ahojte. Viem, že moj roblém ani problémom nieje ale aj tak potrebujem od Vás radu! Týka sa to spol na VŠ. Pred rokom bola super, bola na intráku, pomáhala mi s angličtinou , išli sme patria spolu aj do mesta ale teraz je iná , mne to lezie na nervy a nechcem sa s ňou poháda%t:/ Jej frajer má 27 rokov a už rok aj pol nemá prácu. Kedže obaja holduju mariške, je zjavné, že prachy , kt. jej mama dáva do školy delí aj jemu! On nemá nič našetrené. Ked prídeme do školy, ja si vždy kúpim minarelaku, salat ved musim mat pitie ked som v skole od rana do vecera pomaly.. A JEJ SPRÁVANIE? pOVIE MI daj mi vodu! alebo daj mi slaat ochutnat vytrhne mi vyidlicku a je si ako keby nič..Daj mi papier nemam zosit! daj zuvacku! Stalo sa aj to, že mi kazala kupit pecivo cestou do skoly dodnem mi zan peniaze nedala. Ja ked som ju poziadala o kupenie listka na MHD, uz mudrovala! Uz klesla umna neskutočne, ani nepoprosi ak nieco chce, len daj mi! Podla mna to uz neje pytanie, ale doslova žobranie!ja byt nou hambim sa! Minule sa mi uz zacali robit kutiky tak ked odomna opet popytala salat povedala som jej ench mi zneho neje lebo mam kutiky a ona? joj co sa bojis a pokojne si jedla. Podla mna ma vyuziva ale ja uz nevem ako jej to povedat:/ Bojimsa ze raz sa nastvem a vynadam jej do p!