Ahojte.V poslednej dobe mavam strasne depky,ci uz zo skoly alebo z pocasia atd.Vzdy ked mam depku tak si dorezem ruky,potom sa upokojim a je to uz fajn...niekedy sa mi vsak depka dostavi len tak,aj ked nemam ziadne problemy no jednoducho sa mi nechce zit..mavate niekto podobne stavy??...ako to riesite?dakujem
Depresia
Neviete o com je zivot . Ked prezijete kus zivota potom
Mozte povedat ze mate depku .
Každu depku niečo naštartuje,hľadaj v hlave čo to bolo.Rieš ten problem.Lenže keď tebe pride depka len tak ako pišeš,tak ťa potom bavi sebaukajanie.....tomu neprislucha slovo depka...Nina najdi si frajera
annemary-tusim jedina to chapes,sama si to zazila,vies o com to je a preco sa to deje
Každy nezamestnany ma hraničnu poruchu osobnosti,lebo si nevie najsť pracu?bude nadavať na štat a rezať si ruky?
Toto nie je depresia, ale hraničná porucha osobnosti, kde sa vyskytujú výkyvy nálad.
nikto ti neporadi,to si musiš sama a každy ma ine vychodisko ak hľada vo svojej vlastnej hlaveeeeee
sponka- ked si to zažilamala by si poradit a povzbudit ledi a nie ich kritizovat a este viac deptať tvojimi neempatickými názormi.
Takže nevieš o čom to je, lebo inak by si ludom pisala normálne veci a nenadávala im
oprava:ale zažila
ale prešla,vychodiska su len ich treba hľadať a hlavne neľutovať sa.Keď už ľutovať tak to svoje telo dorezane,lebo za to že nosi sprostu hlavu nemože.
sponka- pohotovost nepomoze este ta vysmeju.
Depresia je dosť ťažká diagnoza a celkovo aj choroba, lenže doktori si z toho robia srandu
-asi si to nezazila.
Nahodou rezanie fajne uvolnuje, pretoze ludia ktorí taketo stavy nemaju nic nechapu.
V tomto štáte je dodrbané úplne všetko od školstva, cez vzťahy a prácu až po zdravotníctvo tak aký ma vlastne celý náš život zmysel? ODPOVED- žiadny.
Človek sa snaží nájsť prácu za každých okolností, robil by hocičo ale nikde Vás nechcú a to máte vysokú školu, takžee
celé je to veľké trápenie v začarovanom kruhu z ktorého jediným riešením pre všetkých je SMRŤ.