Ach :(. Mam priatela, on ma vela kamararov s kt. travi vela casu. Ja mam pocit, ze okrem priatela nemam nikoho. Mam rodinu, par ludi, s kt. si sem tam napisem, raz za dlhu dobu stretnem. Chybaju mi skutocni priatelia, jednoduchi, ferovi, kt. nikomu nic nezavidia a na nic sa nehraju, s kt.by som aj ja travila svoj cas. Ani nvm preco sem pisem. Mozno len preto, aby som vyliala svoje pocity.
Hľadám kamarátov
Stredné Slovensko - TN kraj
Kiežby. Záľub mám práveže dosť. Rada chodím behávať (ale väčšinou sama, alebo s rodinou), tiež turistika, cyklistika (to s priateľom) nepoznám ľudí, čo sa tomu venujú, do fitka (tam sa nedajú hľadať kamaráti - tú tam len ,, nabúchaní ,, svalovci a zazerajúce slečny), bedminton, kino, plávanie a mnoho mnoho ďalších...
Ivuška, kamarátstva vytvárajú hlavne spoločné záľuby. Lebo čo by si inak s nimi robila v tom voľnom čase? Urob si najprv v tomto jasno. Ak nemáš žiadne záľuby, záujmy - ťažko niekoho nájdeš a aj ten tvoj to má potom s tebou ťažké.
A nemusí to byť nič svetoborné. O chvíľu bude bývať teplo, stačí taká turistika, cyklistika, alebo iný šport. Zisti ktoré z okruhu známych to robia a skús sa pridať ... držím ti palce.
a odkial si?