Hľadám kamarátov

Príspevok v téme: Hľadám kamarátov
Ivuška muška

Ach :(. Mam priatela, on ma vela kamararov s kt. travi vela casu. Ja mam pocit, ze okrem priatela nemam nikoho. Mam rodinu, par ludi, s kt. si sem tam napisem, raz za dlhu dobu stretnem. Chybaju mi skutocni priatelia, jednoduchi, ferovi, kt. nikomu nic nezavidia a na nic sa nehraju, s kt.by som aj ja travila svoj cas. Ani nvm preco sem pisem. Mozno len preto, aby som vyliala svoje pocity.

Ivuška muška

Kiežby. Záľub mám práveže dosť. Rada chodím behávať (ale väčšinou sama, alebo s rodinou), tiež turistika, cyklistika (to s priateľom) nepoznám ľudí, čo sa tomu venujú, do fitka (tam sa nedajú hľadať kamaráti - tú tam len ,, nabúchaní ,, svalovci a zazerajúce slečny), bedminton, kino, plávanie a mnoho mnoho ďalších...

Ondrej_333

Ivuška, kamarátstva vytvárajú hlavne spoločné záľuby. Lebo čo by si inak s nimi robila v tom voľnom čase? Urob si najprv v tomto jasno. Ak nemáš žiadne záľuby, záujmy - ťažko niekoho nájdeš a aj ten tvoj to má potom s tebou ťažké.
A nemusí to byť nič svetoborné. O chvíľu bude bývať teplo, stačí taká turistika, cyklistika, alebo iný šport. Zisti ktoré z okruhu známych to robia a skús sa pridať ... držím ti palce.