Neviem najst svoj G bod

Príspevok v téme: Neviem najst svoj G bod
necitimsex

Dobry den, neviem najst svoj G bod a myslim to uplne vazne skusala som aj sama aj s partnerom aj s pomockami a vnutri vaginy ma absolutne nic nedrazdi. Hladala som na nete info ohladom toho kde presne je nasla som anatomicke obrazky ale ten bod nikde. Je mozne ze ho niektore zeny nemaju? Ak ho nemaju, kde inde vnutri vaginy su citlive? pre mna je muzsky totalne zbytocny organ na uspokojenie...a narusa to spolocny intimny zivot. Partnerov som mala trpezlivych. Nie som nastrocna. a vztahy som mala zalozene na laske nie na sexe (z mojej strany tam laska bola urcite aj dvaja partneri z mojich ex ma skutocne milovali).

necitimsex

@behind: dakujem, mas pravdu som vdacna aspon za to :) ale tu je problem: smaozrejme ze za tie roky som to skusala pri sexe ale pocas sexu klitorialny orgazmus nedosahujem. A dalsi problem: muzi chcu sex niekedy aj zamerne predlzit ale ja to chcem mat za sebou uz neviem ako to mam povedat proste aby som sa nikoho nedozkla a neurazila. Checm byt dobrou milenkou a mat dorbeho milenca. Mam bohatu fantaziu ale sex robim len v dlhodobych vztahoch zalozenych na laske.

Zrejme je to o zvyku. a psychika? bola som stastna mala som vztah z lasky som vesela osobka, a ked mam chut na sex a nedepkarim, tak skutocne neviem dke v psychike je problem. Mozno nieco skryte tak sa nad sebou zamyslim (uz som tak urobila ale ziadna zmena). Posledny partner si ma vazil a ja jeho tiez. Prvy ma dost manipulovat a vybijal sa na mne- psychicky mam na mysli- tak tam mohol byt problem v jeho spravani a mojej naivite.

Zeny maju vraj vrchol sexualny okolo 30tky tak sa tesim na ten vek :D ak je to pravda.

behind

Ahoj. V prvom rade si uvedom, že máš orgazmus.Mnoho žien vaginálny orgazmus nemožu dosiahnuť.Bod G má každá, dosiahnutie vrcholu je psychická vec . Užívaj si orgazmus cez klitoris, naznač partnerovi ako ťa má dráždiť, aby bol klitoris stimulovaný. V tomto prípade je výhodou menší penis, ktorý može byť celý vnutri a muž ti dráždi klitoris vlastne svojim lonom.

necitimsex

hovori sa, ze kto hlada ten najde no neviem ci to plati aj v sexe dufam ze ano :) a nazor chlapa ma zaujima ako avs to dokaze vydesit ked sa zena zdoveri s takym problemom? ja viem ze je kazdy iny a ze normalny to musi pochopit ale aj tak mi na tom zalezi.

necitimsex

ahoj, dakujem za odpoved :-) nic ma nedrazdi vnutri, mozno len ten uplny zaciatok ale nikdy nie dlho a nedospejem k orgazmu. a je mi to cele trapne nemozem mat normalny sexualny zivot :,( ...prijemne mi nie je ani prstovanie :(citlivy mam len klitoris zvonku esteze tak vdaka Bohu a prirode. Orgazmus teda dosahujem jedine klitorialny cisto zvonku, prsty nesmu byt dnu pri tom. A ak je necitlivy da sa najst a scitliviet ? :)

vyborne ze si chlap - obavam sa ako bude reagovat moj buduci partner na cely problem a kedy mam vyjst s pravdou von ze z toho nic nemam? (nechcem predstierat toboz nie klamat). Uz som to sice smaozrejme zvaldla povedat ale stale to veidlo k mojmu postupnemu ochladeniu ak slo o sex. Zazeli mi na kvalitnom vztahu aj sexe tak mi to nie je jedno co si asi tak pomysli o mne...

xem

(nie som žena) čítal som že v podstate pošteváčik a bod G sú zakrpatený penis pričom pošteváčik je žaluď a bod G jeho koreň ak Ti pošteváčik funguje tak asi máš "ten koreň (bod G) " buď necitlivý alebo by ho bolo treba nájsť masážou hornej vnútornej steny vagíny ale takou poriadnou masážou

ešte otázočka a začiatok vnútra vagíny máš citlivý ? nejakých 5 cm proste ten začiatok