Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Možno máte skúsenosti

Príspevok v téme: Možno máte skúsenosti
Nepodstatné

Zdravím,
mám na vás malú prosbu, s priateľkou sme spolu viac než 8 mesiacov, priznávam od prvého stretnutia bolo všetko rýchlo, no zároveň krásne. Postupne sme sa spoznávali a podobne, premýšľali nezáväzne nad budúcnosťou, chodili na výlety a podobne ako všetky páry...
Postupne sa však začali objavovať "hádky" ako to ona nazýva. Vzhľadom na to, že sme z rôznych miest 70km vzdialení, takmer každý deň aspoň skypujeme. A dosť veľa "hádok" vznikalo tu. Stále mi vyhadzuje na oči, že žiarlim, že robím zle to i tam, je tvrdohlavá a vie sa sama vytočiť(môže za to minulosť, to riešiť nebudeme). Má problémy v rodine, ale aj ja. Navzájom sa však vždy podporujeme a držíme. Milujem ju a nechcem sa jej vzdať napriek všetkému. Napriek tomu, že dosť často kričí a obviňuje ma, aj keď ona robí to isté(ide o drobnosti, ale ja už nevládzem). Ja som obmedzil všetky kontakty, zrušil koníčky, všetko...chodím za ňou pravidelne cez týždeň, cez víkendy sa striedame ale cez týždeň tu nebola ani raz. Snažím sa jej splniť všetko po čom túži, tvrdí, že sa málo usmievam, čo je aj pravda, nie som na to zvyknutý,ale snažím sa jej stále dokazovať ako ju milujem. Písala inému chalanovi, potom tvrdila, že ju otravuje, prečo sa jej nezastanem, no pritom konverzáciu s ním vždy začala ona(vraj slušnosť). raz som ho stretol a vysvetlil mu, že sa mi nepáči, že ju obťažuje. Tak jej dal pokoj. Teraz zase píše z niekym iným, zase som ja žiarlivý, ja neviem, žiarlim? neuvedomujem si to, ale tak skypujeme spolu večer hodinku alebo dve a ona si s ním začne písať. Ja niekomu napíšem, už je zle (tobôž ak je to dievča). Vraj veľmi klepem a duní to. A ona si píše ďalej. Potom vraj som zdutý. Nie je to všetko, ale ťahá ma za nos? alebo to myslí vážne? ja už nevládzem, minule som skoro spravil somarinu, keď sme sa pohádali, milujem ju, ale nechem si nechať "skákať po hlave". Sama mi povie, že som pod papučou, že u nás kompromis nie je ani nebude. Ale tie chvíle s ňou, vždy ma hladí, rozpráva mi rôzne príbehy, viem všetky jej tajomstvá, keď sme spolu pri sebe je to dokonalé. Ale keď sme od seba...ako ďalej? ďakujem za všetky rady.

Nepodstatné

Nuž rozpíšem sa naposledy, lebo mám stále pocit, že jej krivdím...nižšie sú jej slová:

môžem si rozbiť aj hlavu a bude ti to jedno
všetko ti je jedno
vôbec sa o mňa nezaujímaš
nechcela som ani jednu vec od teba, len aby si bol so mnou!! načo mi to všetko je?
ja tie veci nechcem
ja tie veci nechcem,.. zdal si sa všetkého, zo všetkého obviňuješ mňa, ja som tá zlá..chcela som len teba, ale keď mi neveríš, nie som s tebou šťastná
aby sme sa každý mesiac hádali, o čom to je?
to nemá zmysel,..
na každého žiarliš
ja som celý život sama a bolo mi dobre
bez kamarátov, bez rodiny
a poskladám sa? nie
vzal si mi srdce.. a už si ho párkrát fajne zlomil, ale stále som bola ss tebou, dobrú
ani si si to neuvedomil
a to bolí

Nepodstatné

Som zapojený v rôznych aktivitách, pritom som jej neraz ponúkol, aby sa prišla pozrieť, prečítala si...že nie. :) Ja si dobre uvedomujem, že to nie je v poriadku, ale niečo sa stalo, pred pár rokmi, čo by ublížilo každému, som jediný, kto o tom vie a bojím sa, že by si niečo spravila. Milujem ju, preto aká je- cieľavedomá, aj láskavá, vyznáva mi lásku...ja neviem, mám dve také autorské otázky
1. Nie som paranidný? nie som na chybe ja ( nie všetkému ale väčšine)
2.čo ak by sme sa rozišli, neviem, ako by som to rozchodil, ale hlavne čo by spravila ona.
dakujem

vinea

Neviem...zdá sa mi, akoby sa s Tebou len zabávala a nebrala Ťa "vážne" ako partnera lásku. No možno sa mýlim, lenže jej správanie hovorí skôr o inom

Vieš čo, už sa radšej ani viac nerozpisuj lebo je to sila....ja sa už nad týmto ani nepozastavujem....lebo ak sa mám slušne vyjadriť, tak s kamkou si občas dobre zanadávame, keď vidíme, aké sliepky majú fajn partnerov mužov a my sme baby do voza i do koča, nie sme vymleté či hlúpe, aj sa nám darí, nie sme žiadne ohavy, super milé atd atd, sme aj výborné gazdinky kuchárky, o inom radšej pomlčím aa sme single))))..už to ani neriešim)
Ale ako vravela...toto mi fakt na lásku nepripadá ani zďaleka

Lolitka

Taketo blbosti robi VS studujuca baba?? a to ako sa tam dostala?? no divne, alebo mozno ja mam zafixovanu blbu predstavu ze na VS su inteligentni ludia :D nechcem ta urazit, prepac, ale tak zda sa mi prehnane co ona robi... co sa neuvedomuje?? ak je vsetko nazaj tak ako pises, tak to babenka riadne prehana... vsak bud chlap a povedz si aj ty svoje! ved moze byt rada, ze chces kompromis, kompromisy su spravodlive, vysvetli jej ze nemoze byt taka sebecka a trvat na tom, nech je vsetko podla nej. nechces aby ti skakala po hlave, ale dovolujes jej to. tak si buchni aj ty po stole a povedz si svoje! a co furt vypisuje inym chalanom a potom to prekruti, no fakt sa mi zda nejaka nedozreta, ehmm nevyzreta :D to, ze ma problemy v rodine ju neospravedlnuje, aby robila toto tebe. a najblizsie ked ti povie ze sa malo usmievas jej mozes povedat, ze bodaj by nie, ked ta vkuse len z niecoho obvinuje a pod.
nechapem ju, ale... rozpravali ste sa o tomto?? vysvetlila ti preco je taka?? preco chce mat chlapa pod papucou?? ak je taka dominantna a tebe to nevyhovuje, neviem ci bol toto stastny vyber... skus sa s nou porozpravat a dohodnut sa predsa len na tych kompromisoch. vidis, ze takyto pristup ti nevyhovuje a ked si to uvedomujes uz po osmich mesiacoch, myslis ze ked budete spolu dlhsie, uz ti to prekazat nebude?? bude a este k tomu aj zatrpknes, zanevries na ostatne zeny a budes pod takou papucou, ze uz ani nebudes mat chut sa spod nej vyhrabat. a to predsa nechces!!! :) drz sa a skus si to s nou poriesit a pre zmenu skus zvysit hlas ty, ze co ona na to ;)

Nepodstatné

ďakujem.
Obaja sme na VŠ. Čo sa týka koníčkov, tvrdí mi, že nechce aby som sa ich vzdal, ale keby som chodil na tréningy, nemohli by sme skypovať ...
Minulý týždeň som potreboval robiť niečo dôležité s profesorkou v rámci práce. Ona to vedela a začali mi tvrdiť, že dám prednosť profesorke. Zo srandy povedala aj, že čo s ňou mám. Chcem jediné, normálny vzťah, ale ja neviem. Nájdem aj normálnu ženu? všetky ktoré poznám sú paranoidné a histerické...alebo som paranoidný ja, už neviem

vinea

Láska vyzerá inak..
Neviem, koľko máte rokov, ale ona sa mi vidí ešte taká detská, detinská, prípadne skúša pokiaľ môže pri Tebe ešte a až kam zájsť.
Robí sama to, čo Tebe vytýka atd (žiarli a pritom si vypisuje s inými, tie výkyvy nálad a správanie hm).
A Ty sa nezriekaj vecí záujmov atd..
Proste toto mi na lásku nepripadá ani zďaleka a láska je, či aspoň by mala byť o niečom inom. A k tomu Tvojmu záveru...vieš, len aby toto nerobila aj pri iných