Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo je to za cloveka?

Príspevok v téme: Čo je to za cloveka?
alicaaaa

Opisem v skratke svoj problem, mam vedla seba cloveka, ktory sa neustale uraza, robi zo seba obet (je to muz, vo vztahu sa sprava presne ako zena) vsade bol, vsetko videl, ale nevie sa spravat, nie je schopy ma za 5 rokov nikam zobrat, aj to vsade kde sme tak sa pohada ( vzdy!!) a ak po tom vsetkom nahodou niekam chcem este ist vymysli, ze nema peniaze a pritom este v ten vikend ide chlastat s priatelmi. Ak ma ist niekam so mnou tak sa vyhovori ze je nespolocensky, ma takyto clovek este sancu sa v buducnosti zmenit?? Je vobec mozne aby som ho este naozaj po takomto spravani lubila?Ci som sa zblaznila??

alicaaaa

Ved toto, ja ho napriek tomu lubim, popravde som este rozchod nezazila takze som taká neistá, som mlada zena urcite by nebol problem najst si ineho ale co ak bude ten dalsi mat tiez urcite chyby a nebudem ho lubit tak silno ako lubim tohto, a potom ma to bude mrziet, neviem co mam robit....

Simonella

...a tak preco si s nim??? ked ti tolko veci vadi. (vadili by kazdemu)...ja by som ho nechala ak by som s nim nebola stastna a uprednostnoval by ma pred kamaratmi a na teba nemal cas.
najdi si takeho, ktory ti bude vyhovovat. to je jedno, ze ste spolu 5 rokov. horsie bude, ak s nim budes cely zivot nestastna..