Dlhodobo si neviem najst frajera lebo niesom pekna, mam chlapcensku postavu, ziadne prsia ani zadky,vlasy aj tvar skaredu. A dnes maju uspech vo svete ci v praci alebo vo vztahoch len krasni dokonali ludia a my ktorych nas priroda neobdarila krasou sa mozeme ist dat odstrelit. Naco sme natom svete ked nas nikto nema rad a kazdy na nas se*ie? Aky dovod tu ostavat a bojovat dalej ked aj tak sa nic nezmeni a vsetko bude postarom. Na svojej postave uz nic menit nemozem a nedokazem, na silikony nemam, plastiku tvare tiez nie a vlasy nech robim cokolvek su stale nah*vno.
Snazila som sa zaujat opacne pohlavie tym ze som si zafarbila vlasy najprv na cerveno, neskor na hnedo a teraz na blond. Zacala som sa licit, usmievat, vyzyvavejsie sa obliekat a stale nic. Zaujemci boli ale ti onicom, opilci, zanedbani stari mladenci, same trosky alebo potom nadrzani dochodcovia. Normalni chalani akoby slepi chodili po svete. To bude tou postavou. Vy proste chcete len prsnate a ricate zeny s rovnymi dlhomi vlasmi. Preco? Preco mi skaredsie nemame sancu u vas zabodovat? Preco je priroda alebo nejaka nadpozemska sila taka svina ze nas privedie na svet niektorych tak nedokonalych a potom sa cely zivot len trapime v neuspechoch a v sklamani zivotom. Jedine co si prajem je umriet lebo dovod uz nevidim, nevidim ciel, zmysel bytia ked clovek nedokaze najst jedinu spriaznenu dusu a tolko ludi zije navokol. Citim sa tak opustena ako v cudzom svete. Nemam dovod ked vidim tolko ludi poparovanych a mna stale nikto nechce. Citi sa tu este niekto na fore tak mizerne kto sa kazde rano budi s tym ze zase dalsi den treba zit? Este aj okolie ma se*ie s tymi recami ze co sa nevydavas alebo uz mas vek (budem mat 35) na deti. Aj gynekolog ma tlaci ze je najvyssi cas na decko. Ale s kym ho mat ked nik vhodny nieje. Nevidim buducnost, vsetko vidim v ciernych farbach, netesim sa na jar, na leto, na nic. Ja uz ani nezijem len prezivam.
Napiste mi svoj nazor co by ste vy robili lebo ja uz nevidim riesenie. Rodicia so mno jednaju ako s hlupanou, co nieje nicoho schopna, cela rodina ma berie za neschopnu. Pracu mam tiez nahovno len taka brigadnicka. Ja ani neviem co chcem pocut asi som to potrebovala dostat zo seba von lebo nemam nikoho kto by ma vypocul a nekritizoval ze sa len stazujem a nemam sa zas az tak zle. Nikto vsak neciti ako sa ten druhy clovek ma pokial nieje v jeho kozi.
Je este dovod preco zit?
čo je to za blbosť,hľadaj seberovneho.Škareda chce mať krasavca?