co si myslite o "nechavani muza v neistote?" pre mna samu je to nekonecna vycerpavajuca hra na macku a mys, no pravda je taka, ze ked som mala dobreho chlapa, strasne som sa nudila a chybalo mi vzruso v zivote. tento vyhladnuty je poriadny "zly chlapec" a vidim, ze je to presne ten typ, pri ktorom nemoze byt zena nikdy lahko dostupna. hneva ma to, koli tej energii, co do toho musim vynakladat, aby som nenechavala citom prilis volny priebeh a aby bol aj on trosku v napati. myslite, ze sa tak da fungovat aj dlhodobejsie?
Muz si nesmie byt zenou isty
No mozno si to presne nepochopila. Ide skor o to, aby zena mala svoju hrdost a aby nedavala muzovi najavo, ze spravi pre neho cokolvek kedykolvek, ze potlaci svoje potreby a bude zit v strachu o stratu partnera. To, ze zena nesmie byt pre chlapa istotou, znamena len tolko, ze mas ostat sama sebou, nevzdavat sa kvoli partnerovi toho, co mas rada, co ta bavi, svojej osobnej slobody a priestoru pre seba samu. Pretoze ked chlap vidi, ze pre neho spravis vsetko, plnis mu vsetko, vzdas sa niecoho len aby si si ho udrzala, prestane si ta vazit. A to samozrejme plati aj naopak, nielen u zien.
možno by ti stačilo zamestnávať mysel aj niečim iným napr. nejaká záluba, šport. Proste žiť aj svoj život, nebyť na partnerovi citovo závislá. Nechaj ho nech on ti vyjadruje lásku, ty vracaj. Vedieť povedať nie, mať aj to svoje a nenechať si to zobrať.
Môj si so mnou začal byť dávnejšie istý a už sa ku mne nechoval tak, ako by sa patrilo. Na jednej strane chcel byť so mnou každý deň, na druhej strane, keď už som pri ňom bola, tak ma odsunul na druhú koľaj a na prvej boli koníčky a pod. Bežne som dlho čakala kým mi otvorí bránku, lebo niečo robil a chcel to dokončiť. A ja som zatiaľ dlhé minúty stála na ulici a ľudia chodili naokolo. Až kým mu nedošlo, že ma môže stratiť, tak si nevšímal žiadne problémy.
Si este decko.
dakujem za nazory, mate pravdu a vlastne si myslim to iste, co tu vy prezentujete, len som si to asi potrebovala potvrdit u inych. nie som zvyknuta na taketo hry na macky a mysi, mam rada otvorenu komunikaciu, ale niekedy mam uz dojem, ze je to asi medzi ludmi normalne a ze tak fungovat treba, ked chce clovek dostat to, po com tuzi. ale mate pravdu, pokial to ma mat nejaky zmysel, musia obaja brat, ako to realne je, nie sa natahovat.
obycajne decko riesiace nezmysly ... uz zahod tie casopisy :D
ja si myslim,že sa nezmestiš do kože.
ako takto dlho môže človek existovať neviem. Ale to je vzťah len pre zábavu, pre nič iné. Vzťahy sa budujú na úprimnosti a dôvere, a vy sa skôr hráte a predstierate. No neviem, ja by som od života chcela viac, ale to je na tebe samozrejme, čo si ty vyberieš.
Veď je možné mať dobrého muža a zároveň s ním zažiť kopec zábavy a napätia.
Vážne ti vyhovuje takýto vzťah? Pýtala si sa sama seba úprimne niekedy prečo? Často si takými zábavkami len kompenzujeme problémy, zranenia, neistoty. Vyzerá to, že je to ľahšia a rýchlo účinná cesta. Ale zdanie klame.
A stručne k otázke, myslím si, že takto človek nemôže dlho existovať. Jednak si to vyžaduje energiu ako píšeš a každý vo vnútri cíti, že by vlastne chcel od života viac. Raz ten hlas prehluší ostatné...
Toto je presne to co kritizujem:
Su tu 2 roviny
1. ty sa pretvarujes, nie si sama sebou, cize ho klames
2. urcite to nevydrzis robit cely zivot
Plati stare zname:
Zena caka, ze sa muz po svadbe zmeni, ale on sa nezmeni (lebo sa nepretvaruje).
Chlap caka, ze sa zena po svadbe nezmeni, ale ona sa zmeni (lebo hra na neho divadielko, aby ho klofla)
Ten chlap ked na to pride, tak ti da kopacky!
Co najskor mu povedz pravdu a povedz aj to, co od neho ocakavas, ako sa ma k tebe spravat - my muzi nedokazeme vycitit to, co vy zeny ani neviete, ze chcete. Ak nam jasne poviete, co ocakavate, tak je velka sanca, ze ak nam na vas zalezi, tak vam vyhovieme...