Mám 16 rokov,faceboook mi rodičia nikdy nechceli dovoliť A tak som sa rozhodla že je to moja vec A fb si založím....Už je to asi dva mesiace A trávim tak všetok svoj voľný čas.... Ráno vstanem A prvé čo urobím je, že idem na fb..... V škole na hodinách som na fb....spať idem skoro vždy po polnoci,lebo som,samozrejme, na fb....Nechodím vôbec von,V škole mám zle známky....Ale čo mám robiť to sa proste nedá?! Celé dni len ležim V posteli...Prejde ma to postupne alebo to tak bude furt?! Ďakujem za rady....
Som závislá na facebooku
Presvedci ta toto: Si zo Ziliny, chodis na Sukromnu obchodnu akademiu vzdelavania, tvoj chalan sa vola Tomas, na FB si uz takmer 5 rokov, tvoje narodeniny su tento mesiac, si lavacka, mas mobilne cislo O2, rada sa v lete kupes, lebo mas dobre kozy, ktore rada vystavujes na obdiv, pocuvas Rytmusa, fajcis LM atd. atd. Stoji ti strata sukromia za to, ze si sa stala vazalom Marka Zuckerberga? Ak chces byt nezavislacka, tak to znamena, ze nesmies byt zavisla ani na FB. A to rataj s tym, ze ked budes starsia, tak budes velmi lutovat, kolko somarin sa o tebe takto dozvie napr. tvoj zamestnavatel. Co das raz na internet, to tam navzdy ostane a sikovny clovek to lahko odtial vyhrabe... Mam to ist povedat tvojim rodicom, ze si tam bez ich vedomia alebo ten profil rychlo zrusis?
Andrejka Aju vidis mas smolu ze nemas technickejsie zdatnych rodicov, ja mam facebook vyblokovany nie kvoli tomu ze som zavysli alebo ze by som tam mal konto ale na kazdej hlupej stranke ma facebook tlacidla ako zdielat, paci sa mi to a podobne, takisto mam zablokovany twitter, google plus, adsense a rozne ine somariny napriklad tumblr. a tak. Nie len ze na tieto zbytocne stranky ma nelaka ist ale celkovo sa aj zrychlil internet kedze tie hlupe elementy nemusi nacitavat na kazdej stranke.
Ale ja mám normálne absťák ked nemôžem by na fb... Som potom nervózna,podráždena na každého kričim... Možno ma to zachvilu prejde.. Asi je to tým že mi fb rodičia nechceli dovoliť A takto si to vynahrádzam...
Ale chces si ho zrusit, prospeje ti to.
Moji rodičia nevedia že mám fb...(aspoň myslím).... Ale Facebook si zrušiť nechcem, len nechcem byť taká závislá...
Mas 2 moznosti,
1) popros rodicov nech ti tu stranku zablokuju.
2) daj mi meno a heslo a ja ti zrusim konto.