ahoj mam hrozny problem mam kruhy pod ocami a to niesu kruhy co ked vzniknu ked sa nevyspim alebo nieco take podobne...mam strasne tenku pokozku okolo oci a tak mam modro zafarbenu pokozku okolo oci ....prosiim poradte co mam pouzivat a ako to prekryt....
kruhy pod ocami
a kolko stoji ked je trosku drahsi??
ahoj,vyskúšaj augenkontur gel od OIL OLAZ,je fakt dobrý ale trošku drahší,pá
ahoj lusia ja pijem az az tekutin...skoro 4 litre denne...aj spim dostatocne vela a zdravo sa stravujem tak nerozumiem ale aj oblicky aj vsetko mam v poriadku...mna trapi hlavne to ze tam mam strasne tenku pokozku a preto mi tam vidno zilky ...a musim si tam davat na noc vyzivujuci krem aby sa mi viacej este nezviraznili lebo ked sa odlicujem tak mam tam cervenu podrazdenu pokozku aj ked pouzivam jemne odlicovacie mlieko aj jemne odlicujem...a ked som bola pri kozmeticke tak ta mi vobec nepomohla..mi povedala ze aby som vela spala...no ved ja vela spim....
kup si korektor z avonu ten je kvalitny alebo z oriflamu podla tvojej farby pleti prekryje to na 100%
Aj mna to trapi, piješ dostatočné množstvo tekutín?
hej mam ten korektor a prekryje mi to ale potom mam tam suchu supinavitu pokozku a nazad mi vidno kruhy
skus korektor z avonu na kruhy pod ocami