tazka laska :(

Príspevok v téme: tazka laska :(
bambik

ahojte..,vsetci mi asi poviete,ze som hlupa,ale ked ja toho mojho chalana tak lubim.takze- mame lasku na dialku,viem,ze ma lubi sme spolu uz vyse roka ale teoreticky,lebo pol roka skoro sme neboli spolu,je to strasne tazke..ja som v anglicku a on je na druhom konci sveta...problem je v tom,ze mam pocit,ze ho nezaujima,co si myslim o tej a tej situacii ja .pre nho najdolezitejsie co si mysli jeho rodina,hlavne mama a potom kamarati a az potom tam niekde som aj ja ..strasne ma to ubija,lebo niekedy mam pocit,ze ma ma uplne na haku a potom urobi nieco pekne a uz ma to prejde.nechcem ho stratit lebo ho milujem,co by si o to myslite? :(

jarka384

fakt neviem ako dalej ti pomoct,ale chlapi su svine,myslia len na seba..a s takym akeho mas ty,ktory uprednostnuje svoju rodinu a kamosov pred tebou tak s takym by som ti neradila pokracovat,bo ked sa doteraz nezmenil myslis,ze ho zmenis neskor?A ked sa napr. zosobasite,co potom hmm?Bude s tebou zametat jak s nejakou handrou,ale to je len moj nazor,neber ho prilis vazne oki?Bud optimistka,vsetko je mozne:)

bambik

jarka ked vies co je pre mna tazke?ze bol prvy s ktorym som sa milovala a ja som to chcela s clovekom s ktorym budem cely zivot :(

jarka384

ahoj vykasli sa nanho,podla mna si ta vobec nezasluzi..najhorsie co chlapi vyuzivaju je,ze su si isty laskou a ze ich nepodvedies a bla bla bla..teraz vystrc rozky ty,nech zaciti byt trocha na ihlach..ked ti bude volat,tak bud v pohode..neopakuj tie iste slova ako lubim ta sak vies..daj mu najavo,ze ti velmi nechyba,najdi si nejaku aktivitu a bud co najviac medzi ludmi a tes sa z kazdej malickosti,..zaciatok bude pre teba tazky,ale neboj zvyknes si budes stastnejsia a uvidis,ze pride vysledok:)good luck