Je tehotná?

Príspevok v téme: Je tehotná?
supo

Mam priatelku. Dnes je to treti den, co nedostala menstruaciu, pricom ju mava stale pravidelnu.
Dost stresuje a boji sa, ze je tehotna. Stale sme mali chraneny sex kondomom, preto tomu sam velmi neverim.
No ked ju pocuvam a myslim na to, ze by som mal byt otcom... Fuu ha

Myslite, ze to je az take vazne? Testom neveri a k doktorovi nechodi...
Dakujem :)

tiaa

Uz rok sa snazime o dietatko.12 a 13 maja som mala plodne dni.Od 13.5 mam spinenie(hnedy vytok).Na test je este skoro.Nevie niekto moze to byt ze som tehotna????A ak nie tak co to potom je?Sme v zahranici a lekari su tu strasny.

memo

velmi jednoduche..kup 3 testy a nech navstivi doktorku..take vazne veci netreba brat na lahku vahu!! treba to riesit hned!!

supo

To s tym kupelom je dobry napad...
No, dnes je to 4. den a nic nove...
Ale ked test nechce, no neviem. Skusim ukecat:)
Ale verim, ze negativny vysledok testu by nas oboch upokojil.

5ka

cervene vino a teply kupel. Dajte si spolu :-).
Ak bol chraneny sex,tak teh. nebude. A nech si teda spravi test, dnes su uz spolahlive, aspon bude kludna.

orešanka

Nech si spraví test, aj keď im neverí mohla by sa aspoň trochu ukľudniť. Okrem ochorenia môže na to meškanie vplývať aj stres, ktorý prežíva. Neviem, koľko máte rokov a preto si nie som istá či ti píšem správnu radu ale červené víno a sex vraj urýchľujú vyvolanie meškajúcej menštruácie-nemám vyskúšané.

supo

Dakujem Ti.
No ja v to dufam tiez...
S tym prechladnutim by to aj slo, pretoze mi vravela, ze ju boli hrdlo a ze jej "odchadza hlas".
Ale dakujem za povzbudenie:-p
Neviem, co by ale ona robila tych 7 dni.

Snazim sa jej pomahat, vies, aspon psychicka podpora...

jaja

Ja osobne si nemyslím,že je to až také vážne. Mne sa tiež raz stalo, že mi meškal menzes až asi 7 dní, z čoho som bola značne vystresovaná, lebo dovtedy som mávala menzes pravidelne bez meškania. Tvoju priataľku chápem, lebo ja som tiež riadne stresovala, ale všetko dopadlo ok. Môže jej to meškať aj z iných dôvodov- nejaké prechladnutie, stresy, ... Držím palce a nebojte sa hlavne