Medrol - skúsenosti

kabel

lenze na akutnu liecbu juvenilnej reumat. artritidy je podstatne liecbu dodrziavat, ak z neho nechces mat neskor uplneho mrzaka, videla som peknych par pacientov, ktori to zanedbali a koniec, tazke deformity, neschopnost samostatneho zivota atd....urcite sa riad radami reumatologicky, casom po zvladnuti zapalu sa davka podstatne znizi

mamaaa

No mne to predpísala doktorka pre 15 mesačného syna, má zapálené kolená, berie 16 mg denne, ráno dve tabletky, na obed jednu a večer jednu, zdá sa mi to veľa na tak malé dieťa...aby nemal potom zaťaženú pečeň alebo niečo...neviem, či mu časom zníži dávku...

alma

mozno na kratkodobe uzivanie sa to da, ale na dlhodobe je to o nicom, aj tak to nelieci, iba tlmi priznaky a ma to pri vysokych davkach a dlhodobom uzivani kopu neziaducich ucinkov. brala som to rok a pol, a v obdobi ked som mala vyssie davky sa mi zhorsil spanok, zhorsil zrak, rapidne zvysila chut na nezdrave jedlo.. a tvar som mala tucnu ako balon, nemohla som na seba pozerat... uz nikdy viac. neznasam tento liek..