Existuje este nieco?

Príspevok v téme: Existuje este nieco?
yqnzwhh

Mam prichystane tabletky a alkohol a uz som asi na 99 percent rozhodnuta, ze to spravim a zabijem sa a a kvoli tomu jednemu percentu chcem vediet, ci existuje este nieco co by ma na 100 percent presvedcilo, ze to nemam robit, dokazalo by ma este nieco presvedcit? Slovo, veta, cokolvek, inak uz fakt nemam sil a vzdavam sa...

GoFruit

Hm, len ze sa sem zas reinkarnujes a budes si musiet vsetkym tym prejst, kym sa neposunies dalej. Dovtedy sa sem budes inkarnovat kym si nevyriesis svoje problemy a zacnes zit naplno a preto preco sem vsetci chodime teda sa inkarnujeme. Navyse znovu prechadzat detstvom a ucitsa vsetko od znova je riadne plytvanie casu.

Sejla

Po smrti tela je mozog ešte 7 sekúnd aktívny a počas tých 7 sekúnd sa ti spomalí vnímanie času ako keď si dáš nejakú šalviu divotvornú, alebo DMA a znova prežiješ celý svoj úbohý život (neboj, aj najmenšia spomienka je uložená v podvedomí) no a v tú poslednú sekundu tvoj mozog prestane vnímať čas ako taký, čiže ten pocit z tvojho života a všetkého, čo si mohla v ňom ovplyvniť zamrzne v tej jednej sekunde, ktorá sa pre teba stane večnosťou. Ale už to nebudeš môcť zvrátiť.

mackani

Aké máš problémy? Často pomôže zdôverenie sa nejakej osobe blízkej, no v tomto prípade sa môžeš zdôveriť tu na fóre anonymne, možno ti budeme vedieť poradiť. Ale čo chceš urobiť je blbosť, ja som to skúšala, no olutovala som. Bolo to detinské a slabošské.