Už 4 mesiace mám nadmerné vetry

Príspevok v téme: Už 4 mesiace mám nadmerné vetry
katarína p.

Ahojte, vopred by som prosila, aby si nikto nerobil srandu z tejto témy, nakoľko kto to neprežil, nevie aké je ťažké s tým existovať.

Môj problém trvá asi 4 mesiace a to je, že mám hrozné vetry. Nikdy predtým som nič také nemala. Stravujem sa stále rovnako, tak normálne ( nič čo nafukuje ) chorá som neni, žiadne lieky neberiem. Mám to počas celého dňa. Skúšala som tabletky proti nafukovaniu, ale nepomohli. ( a treba ich brať veľa naraz, viac krát denne a ide to aj dosť do peňazí a nedá sa to brať roky a roky )Nemôžem na návštevy, ak som niekde trpím a zadržujem ale ide to ťažko. Čo je tiež divné, že neviem tie vetry zadržať. No proste je to hrozné s tým žiť...

z čoho to môže byť a ako sa toho zbavím ? (mám 30 rokov )

dakujem velmi pekne za pomoc .

katarína p.

ja viem, že návšteva lekára by bola najlepšia, ale je to chúlostivá vec...preto skušam radu tu, či niekto nemal podobný problém a čo mu pomohlo.

bez srandy

Katarina ,nikto vám nepovie z čoho to može byť.Ja na vašom mieste,by som jedla aj to čo nafukuje,hlavne fazuľu.Skúšala by som meniť stravovanie.Skúsila by som aj hladovku,krátku.Sledovala by som stolicu.4 mesiace je dosť dlhá doba,lekár vám určite pomože.