Myslím teraz také páriky, ktoré majú tak od 18 do 25 rokov, teda nie sú manželia, nemajú deti, sami ešte bývajú s rodičmi a buď študujú alebo pracujú, ak nie oboje naraz. Koľkokrát do týždňa máte na seba čas sa strenút? A keď sa nestretávate, tak aspon komunikujete telefonátmi, smskami či chatujete? Viete byť niekedy aj pár dní bez toho, aby ste vedeli čo váš priteľ/priateľka robí? Hlavne ma zaujímajú páry, ktoré prekonali počiatočnú fázu pobláznenosti vo vzťahu a vedia, že v živote sú aj iné priority.
Ako často ste s partnerom v kontakte
každý deň, aj sa vidíme aj píšeme/voláme :)
"že v živote sú aj iné priority."
ake?
skola?
praca?
ehm, prosim ta :D
Ja 22 on 27, spolu sme 4,5 roka a v kontakte sme dennodenne ,na skype volame,. Nemohli by sme byt den bez videnia a pocutia. Ja pracujem v zahranici on doma,
sme spolu 6rokov, obaja 23, piseme si mozno po jednej sms denne,niekedy aj dva dni bez kontaktu, obcas si napiseme cez net, studujeme kazdy v inom meste asme spolu iba v piatok alebo iba v sobotu...
...je to malo
Sme spolu tri roky ja mam 20 a on 23.napiseme si hadam aj 100 sms za den . A vidime sa piatok,sobotu,nedelu :)
Moj uz neexistujuci, najuzasnejsi, najmilovanejsi clovek ktoreho som kedy stretla ? No v podstate, ked mal cas nakolko bol v FCL casto odcestovany, tak sme sa kontaktovali tak 3-4 krat za tyzden, ale ten kontakt bol tak neskutocne intenzivny, dlho dlho do ... AJ do rana, kecali sme, smiali sa, milovali a to vsetko cez pc, mobil. A ked bol doma nepohol sa odo mna. Skoda, ze uz nikdy nepride, obcas si len tak privoniam k jeho veciam, poplacem a idem dalej .... bodka. :)
Mám 22 rokov (v maji 23), priateľ má 24 (v juli 25), on študuje, ja študujem aj pracujem. Sme spolu skoro 4 roky. Vidíme sa každý deň (minimálne 6 krát do týždňa)
Nuz, ja som vzdy bola v dennodennom kontakte s partnerom - ak sme sa nevideli kazdy den, tak vzdy bol vecerny telefonat.