Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel sa neciti na dieta

Príspevok v téme: Priatel sa neciti na dieta
nestastnicka

S priatelom som cez dva roky, zijeme spolu. On ma 30, a ja 29. V poslednej dobe sa ho zvyknem pytat, ci si neurobime babatko. Na tu otazku mi ani neodpovie. Vcera mi povedal, ze on sa na to neciti. Lenze ja po dietatku velmi tuzim, a mam uz svoj vek. Inak si s priatelom rozumieme vo vsetkom, ale toto neviem predychat...Je to podla vas dovod na rozchod? Ja priatela velmi lubim, ale tuzim po tom stat sa mamkou..Mala by som si najst takeho, ktory sa uz na dieta citi, ci ostat vo vztahu, v ktorom ma priatel nechce urobit stastnou s babom?

ademaskat

A priatel chce mat niekedy v buducnosti deti alebo nie? Ak chce, tak by som pockala, este ste mladi, mate cas. Zatial si uzivaj zivot a slobodu.

poradimti

Pozri - das si nick nestastnicka, co asi vystihuje ako tento problem vnimas. Stavias to ultimativne - bud dieta alebo sa chces rozist. Moja znama, ktoru tlacili biologicke hodiny to urobila takto, kedze chcela dieta viac ako to ostatne.

Fleur-de-lis

ťažká otázka. Ako v prvom rade, ak som dobre pochopila, tak manželstvo asi neriešite, čo je vaša vec. Ale kým by som mala s niekým dieťa, tak by som si chcela byť "istá", že s ním ostanem. Rozchody, rozvody, nefunkčná rodina veľmi poznačujú deti. Deti potrebujú k zdravému vývinu stabilné prostredie. Takže na tvojom mieste by som sa na vzťah pozrela zodpovedne a spýtala sa sama seba, či mám vôľu ostať s tým človekom aj keď prídu ťažké chvíle, teda, že budem mať pocit, že sú preňho iné veci dôležitejšie, alebo proste vyprchá citová zamilovanosť a bude to na rozhodnutí milovať.
Lebo ťažké chvíle prídu ako všetci vieme, a budú obdobia kedy to bude vyslovene o vôli s ním ostať.
Ďalšia vec, muži sa na zakladanie rodiny dívajú inak. Je veľa takých mužov, ktorý nebudú chcieť mať deti, kým si nebudú stopercentne istý, že ich budú vedieť dobre zabezpečiť. Je to ich vnútorný inštinkt. A potom sú aj iné dôvody samozrejme.
Na tvojom mieste by som netlačila, ale v úprimnom rozhovre bez sklamania, kritizovania, hnevu či sĺz sa s ním porozprávala o jeho predstave a snažila sa pochopiť a rešpektovať jeho postoj a jeho dôvody. Teda či chce mať deti a tak. Je možné, že nebude chcieť povedať kedy, lebo veľa mužov sa nerado takto zaviaže keď si ešte nie sú istí tým čo bude.
Kto chce byť v partnerstve tak mu musí byť jasné, že nebudú vždy veci presne po jeho a že raz bude musieť ustúpiť on, a raz ten druhý.
Na tvojom mieste si vyjasním najprv niektoré veci o vašom vzťahu a keby všetko sedelo, tak by som mala vôľu počkať kým bude bábo.

nestastnicka

Si normalny? Vsak to mozem mat potom aj s cudzim dieta...Ja chcem dieta s niekym kto ma lubi a kto bude lubit aj nase dieta.

poradimti

Daj mu podpisat, ze ak sa po narodeni nebude na to babo citit, tak nebude oficialne otcom, neuvedies ho v rodnom liste a nikdy od neho nebudes v suvislosti s dietatom nic ziadat a mozes si ho ist hned urobit...