Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozist nerozist - trucovanie muza

Príspevok v téme: Rozist nerozist - trucovanie muza
sfinga

Som v 10 rocnom vztahu Byvam s nim. Vo vela veciach si rozumieme ale cele obodbie sa opakuje nasledovne kazde dva tyzdne!

Ja na neho za nieco skriknem.{napr ze presolil polievku} On sa na hodiny a dni urazi ,mlci a tyra ma tichou domacnostou.Napr cely den sa s mnou nerozprava od momentu co som zvysila na neho hlas.: NEsol tu polievku pre boha....!
Mlci 12 hodin. Mne je do placu ze je pokazeny dalsi den a spolocny program sa nekona. On je zalezeny v svojej izbe a nekomunikuje.Atmosfera je dusna.
Po par hodinach ja zacinam za nim chodit. Moj hneva sa stupnuje. On o to viac ma ignoruje.
Vcera som mu povedala ak sa nebude rozpravat a riesit nech vypadne.
On sa radsej zbalil a odisiel
Volala som mu nastvate ze ci toto chcel.. ?On mi sklada telefon urazeny lebo lebo ved ja som ta zla co som ho vyhodila ved kricim a neda sa so mnou bavit.
Pred tymto vyhodenim som sedela 4 hodiny v kuchyni a cakala na uzmierovaci rozhovor dala mu ultimatum ci sa chce rozpravat o nasom vztahu. On mi odsekol par urazok a odisiel.

Hadky koncia takto: on zavola po par dnoch ze : uz si sa ukludnila? UZ si normalna?
Medzi tym som uz strasne znicena a zmierujem sa z rozchodom. takze som uz taka lahostajna. poviem ok a viac sa o tom nebavime.
Lenze nic sa nevyriesilo ,len som tyzden preplakala. a viem ze opat sa to zopakuje .

Dovody tychto hadok boli tak malicherne, ze to je smiesne sem pisat. Napr ze zlomil ceruzku..
ale ten je problem... urazenost a IGNOIROVANIE mna na hodiny a dni .
V mesiaci je to kazdy tyzden aspon 5 dni co robi tichu domacnost. Som s nervami v koncoch ja ho uz asi nenavidim. za tolko ignoranstva.Co mam robit? Trapim sa od momentu tej presolenej polievky a to je 5 dni bez komunkacie.Vyhrazky o rochode ziadna reakcie len vacsia urazenost a jeho vypnuty telefon.ja uz fakt neviem.

GoFruit

Ty kvoli presolenej polievke kricis? A hnevas sa nanho? Ejha. Ty asi tiez nie si idealna partnerka. Co je mna po tom ze sa chce niekto so mnou zmierit ked pred tym na mna navrieska kvoli blbosti....