Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moj priatel je zavisli na hre

Príspevok v téme: Moj priatel je zavisli na hre
lienka-1

Ahojte.. Moj priatel denno denne hraje jednu hru na mobile dokonca aj ked sme spolu ja sedim.a cakam on hraje... Lebo chce byt najlepsi..vsade kde ide berie aj mobil pracuje a hra tu prekliatu hru ponocuje kvoli nej tiez... A ja sa citim odstrcena uz mi to lezie na nervy..predtym to nerobil trva to vyse mesiaca ale vidim ako ho ta hra pohltila..ak nehraje hodinu je nervozny ze musi hrat a bla... Co mam robit? :(

lienka-1

lorrines - prepac mi ze zijem dlhu dobu v zahranici a rozpravam tu dvoma cudzimi jazykmi a slovencinu uz pomaly nepouzivam a ze pisem z mobilu a tazsie sa kontroluje obcas nevidim co pisem :)

neviem o aku hru ide ale hra ju neskutocne vela ludi z celeho sveta .. Cely cas mu chodia na line spravy od spoluhracov a tak..same upozornenia vcera patril medzi 2993 najlepsich a ich je tam nad 25000 ... Ako nevadilo mi to predtym no teraz ho ta hra vytrhala z jehozivota a vzala niekam inam..

MATOS

Ak hrá Flappy Bird, tak ho skús pochopiť, je to naozaj chytľavé :D A potom by možno nebol zlý nápad povedať mu, že Ti to prekáža :)

Fleur-de-lis

hraj s ním ;)
No neviem, blbé, že sa od toho nevie odtrhnúť ani keď čas má byť váš. Keby to trvalo týždeň, ale mesiac. Hmm.
Tak sa trochu zaujímaj o tú hru a prehltni, že je to podľa teba blbosť a vymysli si niečo, čo by si rada robila a potom mu povedz, že by si bola šťastná, keby ste išli robiť to a to a potom keď to spravíte, tak mu daj jasne najavo, že to bolo super...
Chlapi vraj hrajú na body aj v živote. Tak mu nezabudni dať body za všetko čo pre teba robí, a bude toho robiť stále viac a viac :)