Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som tehotná a nikto ma nechce zamestnať

Príspevok v téme: Som tehotná a nikto ma nechce zamestnať
GREENLADY

Zdravim vas,
som nezamestnana ukoncila som pracovny pomer z dovodu, ze tam bolo nafajcene a nerobilo mi to dobre.Som v osmom mesiaci, je to na mne uz vidiet, takze asi to uz neutajim. Na matersku nemam narok, nemam tych 270 dni.Cize mozem pracovat este do konca aprila.V maji mam termin.Jednak sa zidu korunky a na druhej strane, nebavi ma sediet doma.
Ale vzdy ked idem na pohovor, bud ma odmietnu, ze bohuzial oni hladaju dlhodobo, cize ma kvazi doskriminuju, alebo sa mi ani len neozvu.Hladam si prihliadajuc na moje vzedalnie a predchadzajuce roboty naozaj take tie podradnejsie, takze urcite to, ze ma neprijali, teda, ze sa ani neozvali je koli tehotenstvu.
Prosim, poradte mi co mam robit, alebo ci sa to aspon nejak da napadnut.Ved je to uplna diskriminacia.Ja by som to oznamila aj na inspektorat prace, ale ako im dokazem, ze sa mi po pohovore neozvali koli tehotenstvu, ked oni si mozu vymysliet, ze vybrali im vhodnejsieho uchadzaca?DAKUJEM.

GREENLADY

Nie sedí, všetko je ok, neboj sa, nepomýlila som sa.Som v osmom lunárnom mesiaci tehotenstva (ten je od 29tt do 32tt) (!) .
A v máji mám termín.To iba pre info lulu aby si vedela ako sa vlastne pocita tehotenstvo :)

Lulu2011

tu vlastne nic nesedi...ked mas v maji termin..to si tak v piatom mesiaci, netehotne maju nizku sancu, to rovno zabudni ze ta niekto zamestna na 2-3 mesiace

Lulu2011

nerozumiem ti, pises, ze si v 8 mesiaci, nechcela si nahodou napisat v 8 týždni??? lebo to by znamenalo, ze o mesiac rodis a chces ist do prace??