Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moja svokra...

Príspevok v téme: Moja svokra...
palilala

Mam mensi problem.Mam svokru ktora je dobra,snaziva aj mila a pod...len je prehnane starostliva...vnucuje mi jej nazori,ked nieco spravim zacne sa ma pytat ci to nemoze byt inak,alebo to potom spravi po svojom,ja nieco spravim v dome a ona to potom premeni,alebo pri vareni som pod dohladom a popritom varim dobre.Casto vravi sprav to takto a to som uz vela krat varila prave to jedlo...Ked si nieco obleciem celu od hora nadol si ma prehliada a toto si obliekas?Minule mi povedala ze ju budu ohovarat po dedine podla toho ako sa obleciem a pod popritom sa obliekam normalne ....niekedy ma to stve ,lebo mam 26r. a tiez ma nebavy taketo reci stale pocuvat no z ucti k nej som ticho.Ked si vyjadrim nazor zacne sa usmievkat a ide si svoje.Ja sa staram riadim aj navarim,len si to pyta trosku viac pochopenia...ale pocula som ze ona mala hroznu svokru,mozno to na nej ponechalo nasledky...

Lulu2011

vsetky su ako cez kopirak, kolko som sa ja naplakala, nech to stoji, co to stoji, osamostatnite sa, lebo skoncis na psychiatrii, mame sice hypoteku a je to tazsie co sa týka financii, ale nemenila by som, ten klud v dusi stoji za to!