Dobry den..
Neviem ake mate skusenosti s ludovym liecitelstvom, ale verim ze urcite nejake mate a touto cestou Vas chcem vsetkych poprosit aby ste sa so mnou podelili o nejake skusenosti/fakty..
A tiez Vas poprosim, aby ste mi odporucili nejakeho s ktorym mate dobre skusenosti, hlavne na psychycke problemy, porobenie, zarieknutie a veci podobne...
Vopred Vam vsetkym dakujem za pomoc, za kazdy prispevok a pre mna neocenitelne rady...
Ludovy liecitel...
skús psychológa, to je všetko v hlave. Možno ti pomôže sa s niekym porozprávať.
Pochybujem, že ti ludový liečitel pomôže na strach a stres.To budeš musieť najskôr urobiť ty sám.
kabel, to neviem len si to mozno myslim, lebo v minulosti som tento problem nemal...
a ako s tym suvisi "porobenie"?
no veed to, ze uz skoro zo vsetkeho, hlavne zo zodpovednosti, proste neverim si a v tom to asi prameni..
klasik44 na to som sa nepytal ze ci je to chronicke alebo ake, skor z coho to vypliva
ked ono to v mojom pripade je uz asi chronicke, stres a strach ma uz sprevadzaju nejaky ten rok a je to denno-denny boj...
klasik44 tak menej pracovat alebo zistit ze z coho ten stres a strach vypliva a riesit to normalne nie medicinou ? ved ked mi z niecoho lepi alebo nieco ma stresuje tak to nerobim alebo vymyslim sposob ako sa nestresovat pri tom
hej, to som
Prezyvka55, dakujem za nazor, ja som vcelku v pohode so zdravotnym stavom, len mam problem so strachom a nadmernym/extremnym stresom a neviem ako s tym bojovat
A kablica aj Tebe dakujem, je vidiet, ze si v tom doma...:)