Ortoped Ružomberok

Romanka25

silvinka79 takze tiez zdielas rovnaky nazor ze proste za dobrym lekarom aj cez celu republiku ako aj ja? :) ono je potrebne aby ta navsteva u lekara nebola taka ze cloveka vybavi medzi dvermi ale ze naozaj pozrie v com je problem.

yorka

stastnamimi to asi aj zalezi od toho ze u akeho sukromneho ze? Tak u statnych celkovo u akehokolvek lekara je problem zohnat termin aspon do mesiaca. Pri sukromnom lekarovi to snad problem nebude teda. Skusim nejakych obvolat a uvidim.

Sašena

V dnesnej dobe si nenavyberame, ja pred rokom som urobila razne rozhodnutie a skoro vsetkych svojich lekarov som vymenila za sukromnych a ale ze vobec to nelutujem. Konecne nemam stresy z toho ze doktor bude na mna zvysovat hlas alebo nieco podobne :)

silvinka79

Romanka

dnes to uz tak chodi, ze clovek proste musi cestovat za kvalitou a dobrymi lekarmi. Ja tiez teraz zhanam pre ocina ortopeda a nie a nie zohnat nejakeho ktory naozaj sa mu povenuje :/ Roman Ruzomberku ste to u akeho boli?

Romanka25

Roman.T my tiez sme boli vtedy v Ruzomberku. Najprv sice mamina nebola nadsena ze musi za lekarmi cestovat, ale potom pochopila, ze na co to bolo dobre a ze naozaj ta cesta stala za to.

Lukaso

Roman ale z tvojho opisu, ze pristup bol uplne iny ako u predoslych lekarov, tak mam pocit, ze to si musel byt na sukromnej klinike nie? Pretoze statni lekari su pomaly vsetci na jedno kopyto.

Roman.T

v tomto musim suhlasit, riesil som problemy s kolenom dlho dlho, nevedeli alebo nechceli zistit co s nim mam. Neskutocne ma to obmedzovalo a az kym mi nedal kamarat tip na jednu kliniku v Ruzomberku. Uz som nemal co stratit tak som isiel tam a nechapal som z toho pristupu. Bol to obrovsky rozdiel oproti lekarom ku ktorym som chodil predtym..

stastnamimi

yorka to je rozne, ale treba skusit. Urcite to nebude take hrozne s terminmi ako u statnych. Tym som si ista. Nada nacas jak svajciarske hodinky. Sem tam par minut neskor, ale to je v poriadku oproti dlhym hodinam cakania u inych lekarov. Nepotrebujes tam sediet od rana, na co by si to robila? :)

lorry22

riesenie nikde? riesenie je vzdy, len asi maloktory lekar ma zaujem dany zdravotny problem riesit az do detailov, ze ano :/

Romanka25

Nada pokial ides na sukromnu kliniku a sama si to hradis tam som si ista ze nebudes tam musiet od rana cakat. Raz som tak s mamou bola u sukromneho lekara a to sa so statnymi ani porovnat neda. Ci uz z pohladu cakania alebo pristupu.