Zabery z porodu vo filme

Príspevok v téme: Zabery z porodu vo filme
babika123

Nahodou som v jednom filme zahliadla zabery z porodu. A odvtedy vobec nemam chut na sex, vsetko s tym suvisiace sa mi hnusi. Hrozi mi, ze sa mi kvoli tomu rozpadne dlhorocny vztah. Ked to stale odmietam alebo sa uz do toho donutim ale stale na to myslim a pride mi to cele strasne. Neviem ako sa mam tej predstavy zbavit, aku pomoc mam vyhlladat aby som opat mala kormalny intimny zivot

babika123

Predtym som nikdy nemala problem sledovat ziadne nasilne a sadisticke sceny. Ale tejto predstavy sa neviem zbavit, pri sexe stale myslim na to ze to je vlastne ta diera a v hlave sa mi to vracia. Mam pocit ze budem pomaly frigidna pricom v minulosti som si vedela tieto veci uzit ale teraz mam uplne blok

Maoam

inak takto zvyknu reagovat muzi (nie vsetci samozrejme), ak su pri spontannom porode svojej partnerky - niektori maju potom velky problem viest s nou sexualny zivot

preto nie kazdy muz je suci na to BYT pri porode a zena by ho mala vediet predtym dobre odhadnut a nenutit ho, ked to NECHCE, lebo zvyknu potom byt velke bloky a casto to znamena aj koniec vztahu

Maoam

vyhladaj psych. pomoc

a do buducnosti sa skus vyhybat sledovaniu vsetkeho, co by mohlo v tebe zanechat podobne nasledky, myslim tym veci ako sadisticke sceny, zneuzivanie, znasilnovanie, bitky, krimi-veci, takisto audio-veci (krik, rev, plac)

myslim, ze si velmi citliva na vsetko taketo a je ti z toho hned aj zle a proste to neznasas, vyhybaj sa tomu

co sa buducnosti tyka, psycholog ti moze pomoct spracovat to, co si videla (hoci porod patri medzi prirodzene veci a nie jej to nic nasilne alebo sadisticke v zmysle vedome ublizovanie inej osobe, ktore vidis), aby si mohla zvladnut navrat k normalnemu vnimaniu a aj prezivaniu sexuality - ak raz budes tehotna ty sama, asi zvolis cisarsky rez, ze? :-)

Prezyvka55

Tak je pravda ze to trochu pripomina scenky z filmu Alien :D ale na druhej strane po sexe nemusi vzdy nasledovat porod. S ochranou je to v pohode.