Nahodou som v jednom filme zahliadla zabery z porodu. A odvtedy vobec nemam chut na sex, vsetko s tym suvisiace sa mi hnusi. Hrozi mi, ze sa mi kvoli tomu rozpadne dlhorocny vztah. Ked to stale odmietam alebo sa uz do toho donutim ale stale na to myslim a pride mi to cele strasne. Neviem ako sa mam tej predstavy zbavit, aku pomoc mam vyhlladat aby som opat mala kormalny intimny zivot
Zabery z porodu vo filme
inak nikdy nechapem ze nieco take dokaze niekoho tak poznamenat
no tak ta to proste velmi zasiahlo a predtym, nez sa to zafixuje, bez k psychologovi, necakaj
Predtym som nikdy nemala problem sledovat ziadne nasilne a sadisticke sceny. Ale tejto predstavy sa neviem zbavit, pri sexe stale myslim na to ze to je vlastne ta diera a v hlave sa mi to vracia. Mam pocit ze budem pomaly frigidna pricom v minulosti som si vedela tieto veci uzit ale teraz mam uplne blok
inak takto zvyknu reagovat muzi (nie vsetci samozrejme), ak su pri spontannom porode svojej partnerky - niektori maju potom velky problem viest s nou sexualny zivot
preto nie kazdy muz je suci na to BYT pri porode a zena by ho mala vediet predtym dobre odhadnut a nenutit ho, ked to NECHCE, lebo zvyknu potom byt velke bloky a casto to znamena aj koniec vztahu
vyhladaj psych. pomoc
a do buducnosti sa skus vyhybat sledovaniu vsetkeho, co by mohlo v tebe zanechat podobne nasledky, myslim tym veci ako sadisticke sceny, zneuzivanie, znasilnovanie, bitky, krimi-veci, takisto audio-veci (krik, rev, plac)
myslim, ze si velmi citliva na vsetko taketo a je ti z toho hned aj zle a proste to neznasas, vyhybaj sa tomu
co sa buducnosti tyka, psycholog ti moze pomoct spracovat to, co si videla (hoci porod patri medzi prirodzene veci a nie jej to nic nasilne alebo sadisticke v zmysle vedome ublizovanie inej osobe, ktore vidis), aby si mohla zvladnut navrat k normalnemu vnimaniu a aj prezivaniu sexuality - ak raz budes tehotna ty sama, asi zvolis cisarsky rez, ze? :-)
Tak je pravda ze to trochu pripomina scenky z filmu Alien :D ale na druhej strane po sexe nemusi vzdy nasledovat porod. S ochranou je to v pohode.