Vcera som zistila, ze moj priatel na pokeci vypisuje komentare pod fotky bab z naseho mesta, ani ich nepozna, len im komentuje ake su krasne.... zistila som to , ked sa preriekol, a stale mi vykrikuje, ze nerobi nic zle a ze na tom nic nie je.....som fakt cudna, ze mi to vadi a ze mi to normalne nepride? Mne nikdy nepovie sam od seba, ze som krasna, hoci sa o seba staram poriadne.... co si o tom myslite?!
Vypisuje inym
tak v prvom rade by to mal najprv tebe hovoriť,príp.napísať takýto komentár ..
moji kamaráti dávajú do popredia najskôr svoju partnerku - kamarátky sú druhoradé,a už pridávať komenty úplne cudzím babám hm,to svedčí o jeho nestálosti a možno nezrelosti
ak niekoho ľúbim tak mu nerobím nič čo by ho bolelo,nič viac ani menej..
Muzi si bezne chodia na pokec "čechrať" pierka . Taka je doba ,prilis vela moznosti na vyber a ich psychika skace od radosti s tolkych variantov
delila - vsak sa prihlas aj ty na Azet a pred nim si tam pozeraj fotky chlapov a chval ich, ze co bude robit ten tvoj :)
Boze na take jednoduche neviete ziadna prist?
Je to suknickar, nevernik, jeho to neprejde a ty si zaslepena. Musis sa popalit, lebo tvoj rozum vie, co ma robit, len tie vase babske city nepustia...
Nuz prijemne utrpenie ti prajem a nezabudni potom uz neverit ziadnemu chlapovi, lebo ty si si blbo vybrala...
2 delila347865 a ty xces deti? lebo ak ano tak by som skor riesil toto ako nejaky flirt... saq mas uz 24 po 30tke si uz budes partnera hladat velmi tazko, mysli na to
tak to asi tazko zistim...neviem mno co robit, necitim pri nom istotu a ked sa este aj brani nejakej buducnosti, neviem ci mam dalej pokracovat v takejto hre
tak to je dost naivne podla mna, ked uz si si nieco preskakala, ale stale veris takymto ludom..
ale otazne je, ako dlho to uz robi?
0vecka, tiez poznam takych, co maju po 50, coskoro 60 a flirtuju s 20rocnou..
ale aj flirt ma iste hranice..
ale to len ked je ich zena nepritomna :D
je to od osobnosti k osobnosti, poznam aj 20, 25, 30, 35, kazdu vekovu kategoriu a nenasiel som tam nic, ziadnu spojitost.. preco a kto filtruje..
mna to kuprikladu nebavi.
nie nie je to moj prvy, mala som pred tym nejake vztahy
ano ma VS....a je to na pokeci, on FB nema.... neviem co si o tom mysliet, nepoviem, keby som nejaka zanedbana, ale staram sa o seba a robim to najma pre neho, aby som sa mu pacila , staram sa o neho a pride mi to strasne nevdacne, akoby som mu nestacila... mali sme problemy ....v poslednej dobe, hadali sme sa kvoli tomu, ze nikdy nechce deti a nechce sa ani usadit, tak neviem ci to je tym, alebo co...
poznam ludi co su na tom podobne a ziju v manzelstve cez 20 rokov inaq je ftipne ked 50tnik mava dvojzmyselne narazky a flirtuje s kazdou... Ja na tom nic zleho nevidim. ak ti to vadi tak s nim hod rec a ak to neviete vyriesit tak si najdi ineho este mas cas..