Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zúfalá zo seba tam dole

Príspevok v téme: Zúfalá zo seba tam dole
teguelinka

ženy,ja neviem,či vo mne je nejaká vada,alebo chyba :(už nedokážem to vydržať,som smutná zo seba,pocity beznádeje ma ovládajú totálne.
mám po 20-ke,partnera mám už dlhé roky,pokúšali sme sa o styk hádam stokrát,nedalo sa.som totálne zatvorená,keď má k tomu prísť,bojím sa tak staršne bolesti.Vždy,ked do mna vošiel,kričala som od bolesti,mna TAM BOLI AJ JEDEN JEHO PRST alebo môj prst.Nikdy som nemasturbovala,ani som si tam nič nedávala,ani len tampon,vôbec,celý život.Možno aj preto.
Pred pár dnami sa nám konečne po roku skúšania podarilo aspon pretrhnúť hrubú panenskú blanu,krvácania,bolesti som si teda užila kvalitne.Dnes som bola za gynekologom,ale nebola som schpná ,aby mi zobral aspon stery,nič,nedala som sa mu ani so zrkadlami poriadne pozrieť dovnútra,len na povrch som ho "pustila ".:(((((((((som zo seba zufalá prišerne.Bolí ma najmenší dotyk v tej oblasti !!!ešte,ked som vzrušená ,napríklad,ked sa s partnerom maznáme,takk jeden jeho prst ma nebolí,ale potom akonáhle príde na styk,tak sa stiahnem:(
gynekolog dnes bol zo mna totálne už zufaly,nevedel ako na mna :(nenormálne ma bolí vyšetrenie,a vôbec,mám panický strach z toho,že mi ublíži niekto tam dole,či partner,alebo gynekolog.Len raz sa podarilo zobrať ster ,aj to len tak z kraja,moc som mu nedovolila :((inak nikdy,a vtedy neviem ako som to dokázala.Bolí ma styk,bolí ma obyčajné vyšetrenie.:((((( neviem,čo so sebou .dal mi na vyplachovanie roztok Rosalgin,ale ja nechápem,ako si ho tam mám napchať ten piest !!! som sa pokúšala teraz hádam pol hodinu!!nejde to tam,leje to povedla,nevsuniem si ho tam:(ja už fakticky neviem.Lebo od styku mám pálenie a iné problémy.a fakt netuším,čo so sebou:(
máte to aj vy niektorá ???zápasite s tým?alebo som len ja vadná?:(
patner,gynekolog je zo mna zufaly,ja sama zos eba ešte viac :(je mi do plaču hrozne

Iveta Michael

no ... asi ten vaginizmus,nič iné ma nenapadá. nie je to až tak časté u žien ( aspoň myslím že nie ) ale ked sa to u niekoho vyskytne tak je to naozaj veľký problém :(
lenže toto bez pomoci lekára .. či sexuológa nezvládneš holka,ozaj to treba riešiť ...

a vôbec neváhaj navštíviť príp.aj psychológa on ťa už nejkao nasmeruje ďalej ...

kablica

ebi, kks, a ja ze koho mi toto pripomina, furt som si nevedela spomenut!! trafila si klinec po hlavicke, dam krk na to, ze je to napochybach aj so svojim "anorektickym" frajerom..

ebi777

mám taký veľmi silný vnútorný pocit z príspevkov, že teguelinka = napochybach.....

ďalej niet čo k tomu viacej komentovať

Prezyvka55

psychiater sexuolog jednoznacne .. ak za znim nepojdes je zbytocne sa vyjadrovat dalej k tejto teme, ludia ti poradili dost, uz sa tu tocime okolo temy asi mesiac alebo 2 a ty mas bud stale nejake vyhovorky alebo hysteriu okolo celej tejto veci. uz si mohla mat za sebou davno jedno dve sedenia. Miesto toho tu hystericis a nic nekonas.

teguelinka

Mrož asi nie som zrelá na styk,to je pravda:(i ked partnera mám už pár rokov,:(asi nie som normálna.totiž vždy som bola taka opozdená,som napríklad ešte v 15 rokoch šila babikam šaty a tak:( som bola dieťa dosť dlho:(
a vždy som bola dosť detinská,takže možno aj preto si rozum a telo myslí,že nie som zrelá na sex.Viem,však že je doležitý,k životu,preto som sa prekonala.
A možno teraz tak nad tým uvažujem,že ja som chcela vždy sex až po svadbe:( a možno aj preto som teraz tak na tom,ako som,Moje telo a hlava to proste odmieta.Lenže partner ma nakoniec po rokoch presvedčil,že nie po svadbe,tak som na veľa na veľa súhlasila.:( no možno telo samé nechce.
A je pravda aj to,že nemáme ideálny vzťah po tých rokoch,takže možno aj preto mám niečo v hlave:(alebo čo,neviem..
a aáno,bojím sa dosť aj bolesti.panický strach z bolesti:(preto možno tiež .

valka685

Podla mna mas psychicky problem..strach z bolesti alebo z toho z ti ublizi partner,gynekolog sposobuje to ze sa zatvoris :) skus zmenit svoje myslirnky povedz isi ze ta to nebude boliet alebo vyhladaj psychologa - nie psychiatra ten riesi ine pripady :)

NADA55

Tequelinka podla mna potrebujes pomoc ako Ti tu pisu ajked niektori drsne,ale je to tym,ze Ta oui.chce vyburcovat,aby si sa prebrala.nemysli to zle a dobre radi,nemozes sa uspokojit ty+m,ze nepotrebujes k zivotu sex,treba a to je dolezite odstranit z hlavicky ten blok aky mas,lebo aj to vysetrenie u gynekologa mi pride neprirodzene...Drzim Ti palce k odhodlaniu...

teguelinka

Lulu hm,gynekolog nekričí po mne,ale ani nie je extra tolerantný,to je pravda.
mrož máš pravdu,aj telo aj duša odmietajú nielen sex,vyslovene sa mi hnusí,ked si musím robiť niečo nasilu:(
lenže mam uz po 20-ke a bojím sa,že ked to neporiešim nejako,tak sa mi to zhorší,v tom je problém.ja som to nesilila cele tri -styri roky,ale teraz už cítim nad sebou niečo,že " by sa patrilo"
a naozaj.o sex ,ked uz od neho odhliadnem,kašlať nan.co už ,ked to nejde.uspokojovať sa da aj inak,orálne alebo prstami,ale vyšetrenie u vgynekologa nezvladam?:( ani dat si tam dovnutra roztok ?:((škodím si po zdravotnej stránke