Ahojte ľudia, poraďte nieco na zapálené ďasno. Prednedávnom mi nasadila zubárka na zub korunku a aj napriek poctivému a pravidelnému čisteniu zubov som si všimla, že mám zapálené ďasno, najprv som mala pocit, že ma zub trochu bolí, ale myslela som si, že je to tým nezvykom na korunku, ale keď som sa dnes poriadne pozrela, zistila som, že ďasno mám tak trochu fialové a zapálené. Poraďte niečo čím by som to mohla preliečiť. Vďaka
Zapálené ďasno
pozri www.lekarennawebe.sk
Nika, neblázni, ak ti to zle nasadila, bude sa ti to len zhorsovat, musi ti to opraviť a cim skor tým lepšie, tým menej ta to bude boliet. Bylinky ani podobné domáce recepty ti na toto nepomozu
Najlepsie urobis, ked rano pojdes lekarke a nech Ta zoberie ako bolestivy pripad. Za par minut vydes von, to hradi poistovna, a mas pokoj. Ja som sa snazil tiez to liecit salviou, repikom vyplachmi kazde dve hodiny- kloktat a na treti den som bol u zubara. Niecim mi to vystriekal a mal som pokoj. V lekarni na to predavaju aj taky zeleny roztok za 180-. Sk a ani to mi nepomohlo. Skus tie vyplachy, mozno ti to pomoze.
mne pomaha salviova tinktura Florsalmin len to trva trochu dlhsie kym sa prejavi nejake zlepsenie
Halo, prosim poradte mi, bojim sa, aby mi to este viac nezahnisalo a ku zubarke nechcem ist. Nemate nejaky domaci recept alebo nieco co mate odskusane????