Čauky mnauky :) potrebovala by som poradiť....:) som 17 ročná baba...a stretla som sa z úžasným chalanom má 18rokov ......už aj spolu chodíme 23 dní :) Pre mna je to však málo....a on mi pchá ruky do nohavičiek, je strašne nadržaný pri mne.....a ja nwm čo mam robiť....kedže nechcem zo sním sex ešte lebo neviem či ma ľúbi alebo je somnou len kvoli tomu......aj sa stále o tom rozprávame....a tvrdí že mu nejde len o to....:) mám mu veriť? Aaaa ešte niečo......ked mu dovolím mať ruku v nohavičkách a on ma \"vyprstuje\" čo mam robiť ja.....ja sa mam tieš hrať z jeho penisom? mam mu dať fajku alebo čo? och......cítim sa sproste...
Som zmätená....
tak co ma ju on prstowat a ona ma drzat jazyk za zubami, a ešte k tomu sediet wzpriamene??:D proimitivky ste tu akurad vy
zase sa tu niekto nudi a zaklada temy,ze?
prvy vazny vztah po 23 dnoch...
skor prvy krat BEZ toho, aby nebola na mol pri tom...ehm
no comment, ale asi je to fake-tema
Ja som myslela ze 17 rocne maju viac rozumu... Toto je pod uroven... Dufam ze je to len sranda.
Mohli by ste mi poradiť ak mate z tím skúsenosti :) prosím
To vážne nemám nič robiť?......snád to nemyslíte vážne :D
No ale ,ak ti poradim ja budes sa riadit mojim navodom ?
Na toto navod nie je ,ak sa na to necitis ,proste to nerob. Bodka ;)
ebi uz poradila .... to je jej styl :D
ebi tak porad ty niečo rozumné ;) budem rada :)
Ale ja sa hanbím hrať z jeho :D nikdy som to nerobila za triezva........toto je moj prvý vážny vzťah....vždy som mala len také víkendovky a to som bola na mol............bojím sa že kvoli tomu ma necha.....