Bez predohry rovno sex

Príspevok v téme: Bez predohry rovno sex
zufala2222

Mám problém s mojím priateľom a to v sexuálnej oblasti. Môj partner je tvrdý kresťan takže keď sa nám stane že sa pomilujene len tak tajná výčitky a hneď ide na spoveď. Ja mu toto už akceptujem aj keď sa vždy cítim ako zneužia krava ale ide o druhú vec. Bavili sme sa na tému manželstvo ja som sa samozrejmé tešila že budeme svoji pri sebe zaspavat budem mu variť búdeme si oporou ale zas akosi prislo na riešenie týchto sexuálnych vecí a partner mi povedal narovinu že sa má nebude tam dole dotýkať rukami vôbec ústami už tobôž nie lebo že je to hriech. Bola som z toho zarazena že mám ísť na to bez akejkoľvek predohry a ob má argumentoval že smola že mi musia stačiť pusy STrAŠNe moc vás prosím ľudia je hlásenie partnerky tam dole ruskov hriech a poraďte mi Nejaké argumenty

leaf

heh tak sa opýtaj, či ako kresťanovi mu nevadí, že s Tebou spí ešte pred svatbou (v tomto prípade to je pre Teba lepšie, aspoň vieš, čo čakať) a tento hriech je iný ako hladiť "dole" toho koho miluje.

miluje?

naozaj?

Aleais

Dievča, utekaj! A rýchlo, ak ti je živo a šťastie milé, ak si vážiš seba samu. Ten chlap sa musí spamätať, možno sa nikdy nespamätá. Ale tým, že mu toto budeš tolerovať, budeš ho udržiavať len v jeho fantasmagorickej predstave, že on má pravdu a taký je svet.

Deria

Jesismariajozef, ved to je chore, chudak chalan, kto ho tak zmagoril, ze tak dopadol? Dievca, ty utekaj kade lahsie a ratuj sa, pokial je cas!
To uz nema s vierou v Boha nic spolocne, to je ciry fanatizmus. A fanatizmus je nebezpecny, je schopny znicit nielen partnera ale aj celu rodinu. Lebo to nebude len problem so sexom.

žabiak111

A este jedna vec. Ak sa niekto rozhodne zit ako pohan, ako barbar, tak nech si to laskavo uvedomi, ze tym barbarom skutocne je. Taky clovek ma pravo upustit od vsetkych prikazani a zit si podla seba, ako chce. Rob co chces je vsak hlavne motto Satana. Je to sice cesta absolutnej slobody, ale taka cesta vedie do zahuby. Vsak uvidite. Barbar je nestastny uz apriori, lebo vie, ze smrtou vsetko konci ... Viera je dobra vec.

žabiak111

Ja by som toho chlapca neodsudzoval. On jej povedal ako chce zit. Ak si trochu asertivna, tak sa rozhodnes, ci do toho pojdes alebo nie. A on nech radsej pojde do klastora:-)

žabiak111

Ale kto sa dokaze cely rozdat, aby mal poklad v nebi, ze? Len malokto. Ten poklad vsak nie je len v nebi, ale aj v nasich srdiach, ak mame kvalitne medziludske vztahy. Ak su k nam ludia dobri, tak sa budeme isto citit lepsie, ako ked na nas budu ludia zli. A tak dale, a tak dale.
Novy papez sa snazi zreformovat cirkev, tak mu v tom drzme palce. A aby sa nepovedalo, tak aspon na velke sviatky chodte na sv. spoved. Nemusite sa bat, neodpadne z vas.

žabiak111

Ludia su zamerani na to, aby nepachali zlo. Mali by sme byt zamerani skor na to, aby sme pachali dobro. Kvoli financnym limitom sa z vacsiny ludi stali bohapusti egoisti, co ich privadza do slepej ulicky. Lebo ak nedas, tak ani nic nedostanes.
Keby nebol tak rozsireny negativizmus v dnesnej dobe, tak by ludia ani neboli tak chori a ak by aj boli, tak by svoje trapenia neprezivali s tak silnou uzkostou.
Jeden knaz povedal, ze ak niekto robi vela dobrych skutkov, tak to prekryje aj napr. nechodenie do kostola alebo caste spovedanie. Mne povedala jedna mniska, ktora bola niekolko rokov pri papezovi, ze kto preziva svoj zivot neustale v tom, ze sa musi spovedat, tak ide o dusevne ochorenie.
Budte dobri a kontajte dobre skutky a vsetky ostatne nedostastky sa vam odpustia.

wreck

zufala2222, v ziadnom pripade za tychto podmienok neuvazuj o svadbe. netrvalo by dlho po nej kym by si naozaj zufala bola. a to by si este len videla tu zufalost, keby si sa zacala pokusat o unik. nabozensky podmienene spravanie je reformovatelne len vtedy, ak si postihnuty sam uvedomuje, ze je postihnuty, a je odhodlany to riesit. ak do tvojho draheho hucali sektari (a je mi jedno ci statom uznani alebo nie) tieto trestuhodne pustne starozidovske chujoviny od mala, naprava nemusi byt uz mozna. musel by sam chciet (a byt schopny to rozpoznat) si zobrat z biblie to mudre, poucne a nasledovaniahodne a odfiltrovat odpad vychadzajuci z dobovych zvykov, geografie, kultury a nedostatku poznania. sama musis vediet do akej miery je to mozne a ci vobec.

ze niekto odmieta lizat svojej deve cisty zadocek viem pochopit. ale aby sa jej odmietal dotknut lona a este len rukou, tak to by ti mal pred ocami vyskocit vystrazny vykricnik cerveny ako sovietska zastava. ked niekoho milujem, tak sa ho tuzim dotykat. a kde viac ked nie na tvari a v lone?

pre beznu populaciu, ktora nie je zatvorena v klastore a nevenuje sa vylucne meditacii, su dotyky nevyhnutnou sucastou, tym skor ak zijeme s niekym koho mame radi. relaxuju, uvolnuju napatie a stres, utlmuju nepokoj, napomahaju spanku, pomahaju odhalit atypicke a potencialne nebezpecne zmeny na kozi a na tele, signalizuju mozgu kedy ma spustit zvlhcenie posvovej sliznice, 'rozrabaju zenu' :-) a privadzaju k orgazmu. a pocas neho sa do krvi vyplavuje mnozstvo hormonov priaznivo posobiacich na telo aj dusu. to asi nemusim blizsie rozoberat.

zanedbavat cokolvek z tohoto u svojej devy alebo chlapca by mal byt trestny cin a nie ze ty mas rozmyslat ci sa za niekoho takeho ides vydat.

prezyvko

zufala2222 - tak mu povedz že nech sa potom vyspovedá aj z tej predohry. mimochodom aj spoliehanie sa na spoveď je hriech pokiaľ viem.
Sejla - teroristi možno len čítali tie časti písma, ktorému si sa ty vyhla, viď Deuteronómium.

Sejla

Orálny sex spojený s homosexualitou, pedofíliou, cudzoložstvom, či predmanželským sexom, prezri aktualizácie :D Ľudia si často náboženské písmo zle vykladajú, viď teroristi.