Dobrý deň, dnes som bola u kožnej, chodím tam už 4 mesiace, pretože sa mi robia vyrážky na líci. Už sa mi robia aj an druhej strane, raz su tam, inokedy zmiznú. Liečila ma Azytromicínom, už berem poslednú dávku-.Kontrolu mám 18.3. s tým, že mám uvažovať nad hormonálnou antikoncepciou..J aju však nechcem brať, doteraz som ju nebrala, tak načo. Mat stale napameti dáku tabletku, je o ničom. Otázka znie, pomože mi ANTIKONCEPCIA, ak nepomože Azytrox? Nieje to nahodu tak, že ak prestanem brat Antiku, akné sa vráti? méte stým skúsenosti?ďakujem
Antika a akné
som presvedcena ze vyrazky na tvari sa daju riesit aj inac a ako kilami hormonov... su aj prirodne veci ktore ti dokazu zrovnat hormony... a dalsia vec... nasa pokozka je jeden z vylucovacich organov tela... to znamena, ze je odrazom toho co do seba davame a ake mame ciste/spinave creva, cievy a pod... trosku sa nad tym zamysli a skus radsej hladat aletrnativne sposoby ako to riesit.. jasne ze vyrazky nezmiznu hned, ale isto to bude zdravsi sposob ako mlade telo zatazovat a kazit umelymi hormonmi
robia sa ti iba na lici, ci aj niekde inde? dezinfikujes si pravidelne mobil?