Antika a akné

Príspevok v téme: Antika a akné
Dawia

Dobrý deň, dnes som bola u kožnej, chodím tam už 4 mesiace, pretože sa mi robia vyrážky na líci. Už sa mi robia aj an druhej strane, raz su tam, inokedy zmiznú. Liečila ma Azytromicínom, už berem poslednú dávku-.Kontrolu mám 18.3. s tým, že mám uvažovať nad hormonálnou antikoncepciou..J aju však nechcem brať, doteraz som ju nebrala, tak načo. Mat stale napameti dáku tabletku, je o ničom. Otázka znie, pomože mi ANTIKONCEPCIA, ak nepomože Azytrox? Nieje to nahodu tak, že ak prestanem brat Antiku, akné sa vráti? méte stým skúsenosti?ďakujem

redka

som presvedcena ze vyrazky na tvari sa daju riesit aj inac a ako kilami hormonov... su aj prirodne veci ktore ti dokazu zrovnat hormony... a dalsia vec... nasa pokozka je jeden z vylucovacich organov tela... to znamena, ze je odrazom toho co do seba davame a ake mame ciste/spinave creva, cievy a pod... trosku sa nad tym zamysli a skus radsej hladat aletrnativne sposoby ako to riesit.. jasne ze vyrazky nezmiznu hned, ale isto to bude zdravsi sposob ako mlade telo zatazovat a kazit umelymi hormonmi