Mam 28 rokov a moj problem je v tom, ze si neviem a nedokazem najst priatela. teda nemaju o mna zaujem. Uz od asi 16 rokov sa mi pravidelne stane, ze ked sa s niekym uz aj postupne zblizujem a zacina to ist do vztahu, po urcitej dobe cca mesiaci dvoch kasle na mna a po par dnoch na to sa dozvedam ako dal prednost inej, ktora mu je lepsia ako ja.(bud si inu najde po chvili alebo popri tom ako sa daval dokopy so mnou to hral aj na inu a rozhodol sa pre nu). Ja uz naozaj neviem co robim zle ci som naozaj taka odpudiva a o nicom , ze kazda zena je odomna lepsia a kazdy ma opusti este skorej ako so mnou zacne vztah. Uz som z toho zufalaa naozaj neviem co mam robit. Nechcem byt stale sama a velmi sa bojim, ze budem.
Stale sama
Tana - pozri, si na tom lepsie nez vela vela inych zenskych. Tie sa nedostanu ani k tomu naznaku vztahu, pretoze o ne chlapi nejavia zaujem. Takze - hlavu hore, o nic nejde. Akurat to trosku dlhsie trva ;) S tymto si rob starosti ked budes mat 35.
Skus zistit od nejakych svojich priatelov, nech ti uprimne odpovedaju, kvoli comu by s tebou nechceli chodit. A potom skus tie zistene veci zmenit...
Nieje to nahodou tak, ze pravy niekde pri tebe bol, spraval sa k tebe skvele, vsetko co si ho popytala rad splnil, no ty si di ho nevsimala a utekala si za frajermi??
A neboj nebudes sama,ver tomu,ze spravny pride a bude ta milovat taku,aka si :-)
podla mna to neboli muzi pre teba.... hladali nieco ine... netrap sa :-)
Pragog,krasa nie je vsetko....
preco si myslis, ze prave to by mohol byt problem? Skareda niesom ale ani prilis pekna.
Nie si prilis pekna? Lebo to byva vacsinou takyto problem.