Ahojte, toto je tema na odlahcenie. Zajtra ma caka moj prvy den v novej praci. Mate nejake tipy, ako sa pozitivne zapisat u kolegov? Co vam najviac prekaza alebo sa vam naopak paci, ked pride novy kolega/kolegyna?
Prvy den v praci
Tesim sa,ze Ti to dopadlo k Tvojej spokojnosti,len tak dalej.Dnes sa Ti bude lepsie zaspavat....Hlavne,ze je tam ta chut... Dobru nocku
Moc to neprehanaj, velka iniciativa je na skodu, hlavne v kolektive kde chcu mat klud, tak posledne co by im trebalo keby im niekto novy zdvyhal normy a pod.
Tak mam to za sebou, bolo to uplne normalne, nic extremne (ani dobre ani zle) sa nestalo. Stale mam chut sa tam zapracovat, takze asi to bol celkom uspesny den :)
Zalezi aj od toho ako sa chces zapisat... ale co mi vadi je prilisna ukecanost a nasilna extrovercia (lebo to vyzera ako zadkolezectvo).
Keď už je to téma na odľahčenie... radiť nemôžem, lebo mne sa v práci už vyhýbajú všetci muži :D :(
Ano s usmevom vsetko ide lahsie,hned je krajsi den,napis potom ako sa Ti zadarilo....Noc bude pre Teba asi dlha...Budem mysliet na Teba tak vykroc s ussmevom..
usmev:)a slusnost
Dakujem Ti :)
Nie som z toho nejako v strese, vo vacsine pripadov nemam problem s ludmi, verim, ze v tom budem aj nadalej pokracovat :)
Hlavne bud sama sebou.Pozitivne sa zapises,ked budes pracovita,vnimava,uvolnena.Rataj aj s tym ,ze kazdemu nemusis sadnut,kolko ludi,tolko chuti.Svoju pracu si rob svedomite,hlavne ziadne ohovaracky,aby si sa nedostala do neprijemnych situacii.Drzim Ti palce,aby Ti to dopadlo podla Tvojich predstav a mala ten prvy den za sebou,potom to uz bude len lepsie a lepsie.Praajem Ti dobry kolektiv.to je zaklad...