Prečo je taký?

Príspevok v téme: Prečo je taký?
Dawia

Mám priatela, sme spolu 5 rokov. Niekedy má však také tahy, že ma ignoruje, nezaujíma sa ani o sex, podrypuje domna, za všetko ma kritizuje.Nepovie mi, že ma ľúbi.. TRvá to 2-3 dni potom už je ok. Prečo je to tak? Neviem si predstavit že mi švihne, a len tak donho začnem vyrývať, a vkuse nanho drbať. Takisto má problém s dvíhaním telefonu. Povedal že hocikedy sa neozve 4-5 hodín preto, lebo má robotu, atd..čoje podla mna smiešna výhovorka..Viem, že to nieje nejaký extra problém,ale on si neuvedomuje, ako mi tým ubližuje, ked ma tie svoje dni!Mate aj yv podobné skusensoti? Mám si nato zvyknut alebo to riešiť:

Dawia

Multi level-ďakujem za radu.. Može byt ze je z niečoho nervozny, preto rýpe domňa..Ak sa ho spýtam co mu je:povie nič, alebo neviem som taký nijaký

Prezyvka55

MultiLevel ved ked ma pracu tak sa nemoze vykecavat to je logicke :D a zaujimalo by ma co take strasne dolezite zeny chcu od muzov ze to musi byt vybevene skor ako do 8 hodin a ze na to nestaci odkaz vo forme sms. By ma zaujimalo co robili zeny ked neboli mobilne telefony :D ale ocividne to prezili :D.

Prezyvka55

Dawia hadam je dospely nie? :D ja hockedy letim na sluzobku do hongkongu lebo belgicka a podobne a rozlucim sa rano so zenou a volam jej az ked dorazim na hotel. co je az vecer co ja viem po 12tich hodinach alebo 15tich ... co jej mam volat ze noo uz som na letisku v prahe ... nooo uz som na letisku v moskve ... nooo uz som pristal v azii :D
Mam co robit aby som stihol transit checkin aleob rychlo sa najedol dakde popripade siel na hajzel aby som nemusel v lietaadle a nie este sa vykecavat ked cestujem dakam.

MultiLevel

Hmm...asi ma svoje dni :) Aj chlapi ich mavaju :)
Urcite sa mu nepomstievaj. Otrepana fraza, ale zlo vzdy plodi len zlo. Musi ti povedat dovod svojho spravania, co mu je, co mu vadi, co sa mu deje, co citi, ze musi rypat a podobne. Mozno ani sam nevie, co sa deje. Ked som v minulosti do partnera rypala z nicoho nic, tak zvycajne to bolo preto, lebo som bola z niecoho nervozna a potrebovala som si takymto sprostym sposobom vybit zlost zo seba....Spolu sme ten problem "pomenovali" a ja som pracovala na sebe...Povedz mu, ze ked bude ticho, nic sa tym nevyriesi. Jedine, zeby si sa naucila to jeho spravanie tolerovat. Avsak, je to jasny signal toho, ze cosi mu je.....
Ked sa ti dlhsie neozve a ty zrovna nieco potrebujes, tak je to o drzku :) To pozname vsetci. Ale ak nic od neho zvlastne nepotrebujes, volas mu, on nedviha lebo ma pracu, tak to trosku chap! Prosto sa mu nechce telefonovat :)

Prezyvka55

Dawia a ked si nemala partnera tak komu si volala ked si nieco potrebovala? :D mamke ockovi? :D to je zly pristup imho.
Mne vzdy moja priatelka napise sms a ja jej zavolam ked mam cas.

Dawia

A keby za tých 5 hodín som niečo surne potrebovala, tak aj clovek zdochne lebo sa mu neuráči dvihnut tel????????

Michaela K.

Nemyslela som to ako pomstu,len mu dat pocitit,ake to je,mozno by si to uvedomil,ze to nie je spravne.Ja osobne by som to u mojho partnera neakceptovala,aby z nicoho nic sa voci mne takto spraval,takto by som s nim stastna nebola.A to,ze ta nelubi,ti povie iba vtedy,ked sa tak sprava alebo celkovo ti to nepovie?

Prezyvka55

Dawia pomstit? :D podla mna zena by mala vediet kedy ma drzat hubu :D no a to je presne ta situacia :D
Lebo su dni kedy treba aby obcas partner bral parnera s rezervou mavou nad tym rukou a robil si svoje.