Dobrý podvečer prajem,a hned aj píšem že potrebujem pomoc.beriem drogy už dlhšiu dobu,zaznamenal som výrazný pokles mojej aktivity v živote a sebaovládania,začínalo to marihuanou.ešte ked som mal 16 rokov na strednej škole s kamarátmi,bolo to v tedy velké hrdinstvo a školský sýstém,neskor ro prešlo k alkoholu a tvrdším zábavám.po nejakom čase a rokoch som chcel skúsiť niečo silnejšie a lepšie tak som nakrútil do úst LSD a to každý week,opantalo mi to moje zmysli,začal som kradnúť aby som mohol sa zabávať,videl som na svoej jtvári výrazné a znepokojujúce flačiky žltej farby.a pod očami silné kruhy,dostal som depresie nie s toho ale že som bez toho........po 1 mesiaci pauzi som začal brať pervitín a kokain,šnupali sme na bytoch,na zábavach,stával som pod mostom v dúbravke každý večer na dealera,a vypitoval od neho viac a viac,začal som veci brávať z domu nemám už nič...maximálne čo mám je internetová kaviaren kde chodím hladať dalšie drogy,ale dnes som sa rozhodol prísť sem a požiadať o pomocnú ruku...kto by ma chcel skúsiť zmeniť.pomocť mi , porozprávať sa a dať na mňa pozor.odvikačka je len zarábajúca firma,tam sa dá zohnať pomerne všetko od drog až po alkohol...bez problému a kritérí.nieje to tažké .. takže zbytočné 3 dalšie mesiace tam stráviť nechcem.neviem ako sa mám pohnúť je to silnejšie ako ja ten prášok ktorý dávam do nosa a ten pociť hodinového blaženia,a kludu je neopísatelný..myslím že neviem bez toho žiť...potrebujem tvrdú ruku nad sebou .. ako boh vidí že sa trápim a ako vidí že ju moc potrebujem...
Ja a drogy
Ahoj,hned na zaciatok pisem ze s tym nemam skusenosti a ani uplne neviem ako to chodi.
V prvom rade je dolezite ze s tym chces prestat a uvedomujes si to. Na nete je plno clankov,prispevkov kde sa da najst rada,kde su ludia, ktori sa vyliecili a svoje zivotne pribehy pisu a hovoria dalej.
Ale ak by si potreboval niekoho kto sa s tebou porozpprava,poradi,motivuje,mozno ukaze iny pohlad na vec,nejaku ,,kamaratku,, tak budem rada ak mi napises,mozno tym neziskas nic,ale za vyskusanie niec nedas :-)