Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dať mu dalšiu šancu?

Príspevok v téme: Dať mu dalšiu šancu?
adriana08

Ahojte, mam priatela, sme spolu tri mesiace (ja 31r. a on 36r.). Zoznamili sme sa spolu cez net. Po mesiaci som začala k nemu chodiť, ma vlastny byt, a kedze býva odo mna dalej, tak som u neho zostavala aj na vikendy. Hned od začiatku sme byvali spolu každý druhy deň, ked sme spolu neboli, tak mi stale volal,boli 2 až 3 hodinové telefonaty, aj večer, po nejakych dvoch tyždnoch mi to začalo vadiť,lebo som mnou volal aj do polnoci,a ja rano vstavam o 4.00 do roboty,potom som mu vysvetlila, že teda nemusíme stale tak spolu volávať a, že ved sa možme porozpravať,ked sa stretneme. Raz mi volal jedno poobedie, a ja som nemohla,lebo som niečo mala, tak som mu povedala,že možem volať len 10 min,na to sa on urazil a začal po mne kričať,že ja mu nebudem dávať termíny atd.,vinadal mi do p... a rozne vulgarnosti, a že si mam prist na druhy den po veci čo mam u neho v byte, ze mi ich jebn. do hlavy atd. Potom sme sa nejak udobrili a zase prisla asi o 2 tyzdne dalsia hadka, ale zase sme sa udobrili, a teraz cez víkend, sme boli u jeho rodicov, dal si s ocom par strikov a v noci, sme sa rozpravali ked sme dosli, boli sme sa predtym najest v reštike a on mi povedal, ze mu to nechutilo a pritom si to dáva zakaždym ked tam ideme, tak som mu povedala, nech si da nabudúce niečo ine, alebo to mal teda vratiť, ak to bolo zle, a tak sa rozculil, ze čo mu ja mam davať rozumy a zase mi nadal vulgarne, pritom ja som to tak nemyslela, a nedal si to vysvetlit. Potom sa zase vytočil poobede, ked som mu povedala že mi je snim dlho, pretože vždy ked som s ním tak každý deň spí doobeda min. do 14.00 hod, a ja ked poopratujem, tak chcem byt s nim, a nie sa dívať ako stále chrápe. Tak mi nadal, že som len p..., žumpa a atd, zase mi kazal zbalit a zaviezol ma domov, ale pred domom sa mi ospravedlnil,a nejak ma zase ukacal, aby som sním ostala. ked som isla domov so vsetkymi vecami, videl ma otec a zo srandy sa opytal, čo ste sa pohadali, ked si zbalena? A ja že no jasne, tiez som odpovedala, zo srandy, ved rodičom taketo veci na nos nevešiam. potom mi volal, tak som mu povedala, čo som asi nemala, že ako sme s ocom zasrandovali. Potom prisiel večer a volal mi, bol opity, že žiadny starý ko..t, sa do nas starať nebude, žiadny traslak a začal mi nadavať, pritom otec ma rakovinu, v zivote sa do mna nestaral, to čo povedal, myslel len zo srandy, ani nevedel, ze sme sa naozaj pohadali. A kričal, ze ide hned za mnou, ze ak nevyjdem z domu,tak ma vytiahne a jeb..ne po hlave,atd. Ja som vypla telefon a ani som nespala celu noc. na druhy den ma čakal pred pracou, rozpravali sme sa na parkovisku, povedal, že to tak nemyslel, že bol opitý, a ospravedlnoval sa mi, aby som mu odpustila a dala šancu, ze sme prežili aj pekne chvile, ale ze som ho poobede nahnevala, tak sa opil,inak že nepije. Včera sme sa zase stretli, a povedala som mu, ze snim nemozem byť,ja mam stale pred očami tu hadku, tak ma prosil, aby som na to zabudla, že on taky nebude, že zapracujeme na našom vzťahu. ja neviem či mu mam dať ešte šancu,lebo sa dlho nepozname,a teda neviem, či sa zmení, alebo to mal len take chvilkove.

nathalia8

adrianka,prosim nedávaj mu šancu.ste spolu iba 3 mesiace aotot si dovoľuje,?vyndat ti p...ach strašné,nechaj toho blbca,nezaslúži si ťa.máš na viac.
Povedz mu,že najprv treba rozmýšľat,a potom konať,nie naopak.
držím palce

rondusss

Nie! Co si ma co dovolovat sa takto bez priciny spravat..evidentne ma nejaku poruchu.. A podla mna sa ho ani tak lahko nestrases. Bude neodbitny.. Ale urcite sa nanho vykasli!!!!!!!

Prezyvka55

Hmm nie :) vseobecne ja sa vyhybam zenam ktore piju fajcia a nadavaju.
Riad sa tym u muzov a budes mat stastnejsi zivot.