mám dlho partnera(27),najprv som jeho mladšieho brata neznášala,že je neslušný,nevie sa chovať (má 22 rokov),ide sa ženiť.podobajú sa výzorovo veľmi,ako bratia,ale jeho mladší brat je aj povahovo úplne iný,extrovert atd,čo sa mne veľmi páči.Môj je utiahnutý,tichý introvert.A tiež výzorovo je mladší brat oveľa krajší.Maká v posilke,dbá o seba,svoje zdravie,krásne sa oblieka.Môj nedbá o nič,má zlú postavu,nedbá o oblečenie o nič.Jeho brat je taký priamy,úprimný,môj je dosť tajnostkársky,klamársky.všetko v sebe dusí,jeho brat všetko povie tak ako je.Viem,že aj ja sa jeho mladšiemu bratovi páčim,povedal vraj o mne dvakrát,že som inteligentná a krásna žena,ale ide sa ženiť!
nechcela by som ho ,to je jasné,milujem priateľa,ale páči sa mi viac jeho brat.asi je to choré priznanie,ale čo s tým?
Páči sa mi jeho brat
Vedela som ze nepochopis co písem, no skusim ešte raz. Ak by ta jeho brat chcel, tak by ti to dal najavo. Myslím naozaj chcel, nie len pochválit vyzor. Chce to svoje strapate cudo, či ako si ju nazvala. To ze ta chce x inych tiez neznamená, že by ta chceli na vztah. A ty sama máš so sebou problém, lebo máš frajera, o ktorom si myslíš, že ta nie je hoden, lebo vyzerá Inak, ako by podla teba mal. V skutočnosti ktovie či ty si hodna jeho, keď rozmyslas, ako rozmyslas.
a aj z mojej strany ,je to skôr vždy také nežné,jemné,také chutné dotyky a bozky,ale nikdy v tom extra vášne nebolo.Len z jeho strany.proste taká nežná láska skôr,nie vášnivá,neviem,stalo sa to aj niekomu z vás ?
ono problémom je možno i to,že nikdy sa mi nepáčili takí vysokí chudí blondaci,ako je ten moj frajer.proste na začiatku sa mi perfektne páčila jeho povaha,vlastnosti,osobnosť,jeho dusevne vlastnosti,NIKDY to však z moje strany nebola nejaka extra silna vasen a neviem,čo všetko.proste len taka nezná laska,páčili sa mi jeho bozky,pozornosť,ale v živote ma nejako extra nepriťahoval.nechápem v čom je chyba,sme spolu už dlhé roky,on chce svadbu silou mocou.ja otáľam.nemôžem povedať ,že jeho bozky a objatia sa mi protivia,alebo čo,to nie(to len ked naozaj nemam nanho naladu,alebo ked sme cely den spolu a on ma stale bozkava ,tak uz vecer mam dosť toho ),ale ale na druhej strane,je to také čudné,neviem,čo si sama o sebe mam myslieť.neviem si predstaviť,že by ma mal niekto iny bozkavat,alebo tak.toho sa desím dokonca,jeho bozky sa mi páčia,on je strašne jemnučký.a jeho bozky su sladké a nežné.z každého jeho pohybu a dotyku vyžaruje NEHA.ale nikdy som spalujucu vasen k nemu necítila.ani k žiadnemu chlapovi.
páčia sa mi jeho dotyky,bozky,objatia,ale motyle v brusku necitim.Možno na začiatku ano,ale to bolo pred staršne dlhymi rokmi,teraz necitim nič,ked ma bozkava.je to asi bežné v dlhoročnom vzťahu.či nie ?
neviete,ci ste porozumeli
_meno uf,nejako nechápem:)ja nemám nejako ucelene predstavy o mužovi ako takom.nemám vysneny typ,proste bud sa mi muž páči,alebo nie.je jedno,ci je blondak,tmavy,alebo čo je.proste musí ma niečím pritahovať.tak nechápem celkom dobre tomu cvičeniu
phoe tak zase kľud,rýpanie nepotrebujem.
sám jeho brat povedal mojmu frajerovi,ked ma vdel na fotke prvkrat,ze " ty kks,kde si taku krasavicu zbalil ?"
takže asi nejaka bosorka nevyzeram:D
nehovorím,ze moj priatel je nepekny,ale tvrdím,že jeho brat je oveľa krajší a vyraznejší.
a vždy stálo a aj stojí o mna milion pat mužov :)len ja takých nechcem,som trošku náročná,neuspokojím sa s hocikým
jeej baby prestante vymyslat
autorka tejto temy by potrebovals byt chvilu o samote a predstavit si seba a svojho partnera. Cim viac sa sustredis na jeho detaily, cim viac sa ti v predstave bude ako muz pacit..tym presnejsie sama sebe spoznas, akeho partnera hladas
je to velmi jednoduche cvicenie ako zistis co v skutocnosti chces (predstavovat si musis pre seba neobmedzene - a nie ze si nezasluzis takeho pekneho, alebo teraz mam tohto je mi to sudene, alebo nemoze byt bohaty ved to by som vyzerala ako zlatokopka...).
musis si predstavit svoje najtajnejsie sny a tie zlepsovat...az ten najlepsi obraz, pri ktorom citis najviac pozitivnych emocii, akoby zastal cas - ten je muzom tvojho zivota :-)
Podla mňa si myslí že má naviac, ale je taká milosrdna, že ostane aj s "horším" bratom...aby si nebola prekvapena keď sa s tebou ten tvoj rozide a zistis že nemáš nielen na jeho brata ale ani na ovela horší "model" ako máš teraz . Tvaris sa ze mas nejake možnosti ale to je len v tvojej hlave, podla vsetkeho o teba stojí len tvoj nepekny priatel. Daj si sprchu.
každá baba ,kt.ma trošku rozumu by si skor vybrala toho mladšieho,nie môjho frajera:/
elix7 nenahováram,ja by som toho mladšieho nechcela,aj keby sa naskytla iná situácia,lebo sa mi nepáči to,aký je chvalenkrásky,a moc pysny na seba a ohovaračny,to zase moj neni.a ani tak by som ho nechcela.proste nie,vzťah s ním by nepripadal do úvahy.aj keby to bolo o inom.
je prirodzené,že sa nám aj niekto inýpáči,ako ten náš frajer,ako spomenuli tu aj iné baby.celkom normálne,len sa zamýšlam naozaj nad tym,ako mozu existovať dvaja tak odlišní ludia ,ktorí maju rovnaku krv.rovnako vychovavaní a pod.
nechápem tomu
a nehovorím,že kasta apod.ale každý človek,ktorý sa pozrie na nich dvoch by si vybral mladšieho,aj každá baba.Proste to je fakt krásny chlap.
ja som sa zaľúbila do vnutra mojho chlapca,že je taky inteligentny,obdivujem ho za veľa vecí a pod.ale možno keby bol trošku iný,aspon taký ako jeho brat v tych zasadnych veciach,ktore mi vadia.
"ale jeho brat je iná kasta.to vidia a vravia všetci."
podla toho ako uvazujes tomu moc neverim ze v tomto pripade ide o nejaku lasku. porovnavas ich ako nejaky spotrebny tovar ("mam skodovku, ale bmw to je ina kasta.."), lenze o tomto laska zrovna neni a nie su to proste tie typy pocitov ktore clovek ma ked niekoho naozaj lubi.
podla mna ak by existovala realna moznost ako sa tohto co mas vzdat a dostat s k tomu druhemu, tak to spravis, len kedze taka moznost nie je tak si cosi nahovoras..