Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je takýto človek normálny?

Príspevok v téme: Je takýto človek normálny?
lorrines

Prosím, ak máte trochu času, prečítajte si môj príbeh, lebo už neviem, či takéto správanie je v poriadku. Mala som priateľa, ktorý bol odo mňa o 10 rokov starši. Rozišli sme sa kvoli nemu lebo vraj som bola pre neho primladá a on už chcel dieťa. Ubehli dva roky, ja som si našla iného priateľa, s ktorým som šťastná. Tento prvý si však zmenil číslo čiže sme na seba nemali kontakt veľmi dlho. Až teraz ma nejako vyhľadal a zavolal mi..podotýkam...z neznámeho čísla, lebo to je otcov telefón. Tvrdil mi že mu chýbam a rešpektuje že mám priateľa a že dá mi jeho čislo aby sme mali kontakt. Hovoril že nemá priateľku..pritom na FB ma vytvorený profil kde si píšu ako sa ľúbia ...nakoniec mi povedal že na FB ruší učet lebo sa mu tam niekto naburava. Cez kamošku som zistila, že učet má ale pre mna je zablokovaný, aby som nič nevidela. Proste neustále klame a robí mi takéto veci, že mi volá z tých neznámych čísel a vobec nechapem o čo mu ide? Nie je to psychopatické? Povedala som mu jasne že ked chce mať len on na mňa kontakt a zahadzovať takto so mnou nech mi ani nevolá..ale aj tak sa vždy ozve a hovorí mi všelijaké klamstvá. Dokonca sa chce stretnúť ako kamarát, ale kedže nemám ja na neho kontakt vždy sa zase dlho neozve a potom si niečo vymyslí. Čo si o takom človeku myslíte?

lilyiankaa

možno sa len nudí a hrá sa s tebou, možno by ťa chcel naozaj naspäť, ktovie ..ale po takýchto veciach by si mala za ním urobiť hrubú čiaru ..ak vieš, že ťa klame, že nemá priateľku a pritom má, že ti stále volá z iného čísla, aj keď nechápem prečo ... ak ti bude chcieť dať svoje číslo, odmietni a pridaj k tomu komentár, že si to neželáš, že ty si šťastná s iným a nech ti dá pokoj

lorrines

Hej stále mi tam splietal niečo o dobrej povahe a tak ale nerozumiem preč hento robí...zatajuje sa potom volá, ako malé dieťa a to má 30 rokov...ale posnažím sa na to celé zabudnúť -..len som chcela vedieť čo si o tom myslia aj iní ľudia

lilyiankaa

kašli na to ... on asi časom zistil, že si bola tá, s kt. by chcel byť, ale ty máš už iného priateľa, tak to nerieš ..jeho to o chvíľu prestane baviť, ozývať sa ti ... ak sa ti ozve, povedz mu, že si neželáš, aby ti už vyvolával, aby ťa niekam pozýval, povedz mu, aby na teba zabudol a nechal ťa žiť si svoj život s novým priateľom..

lorrines

Ešte chcem dodať že sme sa rozišli v dobrom nič som mu neurobila čo aj sám potvrdil. Len toto zažal robiť ...proste tomu vobec nechápem