Túto otázku by som hlavne položil ženám, ako vnímate mužské slzy? slzy z lásky, z toho že sa mu po vás cnie a podobne, ako reagujete a čo si o tom myslíte ked ich muž prejaví?
Muzske slzy
ahoj robo
z vedeckeho hladiska su slzy (bez ohladu na pohlavie cloveka) zlazy produkujuce tekutinu na zvhlcenie oka.nechapali sme ale naco su tie zasobniky slz take velke, kedze na par zmurknuti staci niekolko kvapiek slz.
tusim len v druhej polke minuleho storocia sa prislo vedecky na to, ze v slzach daka latka (ja nvm ci hormon ci ako sme to presne nazvali) na seba viaze chemicke latky z tela reprezentujuce napriklad stres.
zeny od prirody pridodzenejsie nepotlacat svoju identitu a aj sa vravi, ze zena place aj ked je rada, aj ked je smutna .. ako ludia to vola tusim ze je prilis emotivna.
samozrejme po placi prichadza pocit prazdnoty (uspokojenia), co je vlastny symbol pokoja, kedze cloveka uz veci tolko netazia (pozname vsetci z nasich zivotnych skusenosti).
som rad, ze som ti mohol vyzdielat informacie ako vedecky a chemicky funguju slzy (pri hlade po latinskych nazvov odporucam navstavit zdravotnicke weby :)
a prepac, ak som neodpovedal na otazku, ako vnima 3 000 000 000 zien muzske slzy.
pekny vecer :)