Zlá starostlivosť a naroky na starostlivost v nemocnici

Príspevok v téme: Zlá starostlivosť a naroky na starostlivost v nemocnici
Gabriška

Mám svokra v nemocnici, som starostlivosťou o neho zhrozena a tak by som sa chcela spytat na niekolko vecí. Je možné, že človek s cirhozou pečene lezi nehybne v posteli priviazany, ma prelezaniny, stolik meter od seba, aj keby sa chcel napit nema sancu, nedosiahne nan, pridete na navstevu a oni treba kupit plienky, vlhke utierky a penu na prelezeniny, chcem vediet ci to nemocnica bez pribuznych ako nemusi zabezpecit ci ako??? a človek to aj zabezpeci o tom potom, ale keby tam dojdeme az o tyzden, on bude tyzden bez toho? nevedia zdvihnut telefon a povedat čo treba doniesť, ako si to mame z prsta vycucat?? a pytame sa lekarky čo treba doniesť a ona povie spytajte sa pacienta, pacienta ktory nevie ani kde je, aky je den a nieto čo mu chyba... hrôza som zhrozena, chcem vediet ci pacient nema narok ani na plienky, a este vedla postele listok:treba kupit taku a taku mast, keby tam neprideme, tu mast mu nedaju a nie su schopny ju zabezpecit????

statusquo

To je len neustale pokracovanie tychto praktik vid: www.zdravie.sk takze si nemysli ze sa jedna o cosi ojedinele, prave naopak tieto pristupy su skor charakteristikou nasho nefunkcneho zdravotnictva... A kazdy kto o tom mlci a nechava to tak, len prispieva k udrziavaniu tohto sialeneho stavu

statusquo

Podaj na tie spiny trestne oznamenie za pokus o vrazdu, tu uz ine nepomoze. A pamataj ze ak sa na to vykasles a budes drzat ticho usta aj ty, tak to len sama podporujes a prispievas tak k tymto vrazdam aj ostatnych ludi ktori mozno ani nemaju niekoho kto by sa za nich mohol ozvat pretoze su sami

Gabriška

ja som z toho na nervy, nechapem to ako ja mu mam ist osetrit dekubity, ist kupit maste a obvazy a zistit si ako sa to lieci, ked on lezi v nemocnici kde je hromada odbornikov???

jaranka

Nehnevajte sa a zobudte sa v dnesnej dobe nechaju cloveka v nemocnici zomriet..zdravotnictvo je na Slovensku len biznis a nie pomoc ludom..aby vyzdraveli.Pokial to sa nepostarate o zdravie samy pri svojich chorobach..alebo ochoreniach pribuznych...nedopadne to dobre.